У Тернополі гастролер з Черкащини обікрав шість яток

У Тернополі гастролер з Черкащини обікрав шість яток

22-річного жителя Черкащини тернопільські поліцейські підозрюють у вчиненні серії крадіжок. Гастролер обікрав шість торгових яток.

Зі слів зловмисника, Тернопіль мав бути лише транзитним містом на його шляху до Закарпаття. Проте перша вдала злодійська вилазка додала куражу раніше судимому черкащанину і той затримався.

Як розповів заступник начальника Тернопільського відділу поліції Сергій Гатанюк, в період з 19 по 26 вересня зловмисник скоїв шість крадіжок. Об’єктами збагачення обирав пересувні ятки, з яких торгують овочами і фруктами або  кавовими напоями, або їжею швидкого приготування.

- Власники таких торгових точок, як правило, не  надто переймаються їх безпекою, - розповів Сергій Гатанюк, - тому це робить їх легкодоступними для крадіїв. Зловмисник цим скористався. Проникав всередину шляхом пошкодження вікон, чи зламавши замки дверей. Брав переважно готівку з каси. Деякі потерпілі заявили про зникнення техніки, зокрема, ноутбука, електронної книги та смартфона. Дещо з краденого нам вдалося вилучити.

Відео дня

Суми збитків, завдані потерпілим, різні: від півтори до тринадцяти тисяч гривень.

Вийти на слід  крадія розшуківцям вдалося завдяки оперативному розрахунку.

- Ми ретельно вивчили місця скоєння злочинів, відпрацювали приблизний маршрут зловмисника, тому  прорахували наступний об’єкт збагачення гастролера, - каже Сергій Гатанюк.- Наші припущення виявилися точними. Крадія затримали, тим самим запобігши вчиненню ще одного майнового злочину.

Наразі вирішується питання про оголошення 22-річному черкащанину підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up