У Тернополі хитрі злодії викрали у водія 35000 грн

У Тернополі хитрі злодії викрали у водія 35000 грн
  • 14000 гривень, 760 доларів, паспорт громадянина України, водійське посвідчення, техпаспорт на автомобіль та банківські картки – усе це втратив через власну безпечність та неуважність житель Тернополя.
  • Гроші та документи у чоловіка витягнули з автомобіля.

Крадіжка трапилася 16 липня в період з 15:30 по 16:30. Потерпілий каже, що поїхав по передачу на вулицю Подільську. Проте його попросили зачекати. Коли тернополянин повернувся до автівки Hyundai Tucson, то помітив що заднє ліве колесо пробите.

Чоловік почав самостійно ставити запаску. Йшов дощ, заміна тривала хвилин 30, оскільки в руках чоловік ще й тримав парасолю. Сумку з власними речами поклав на переднє сидіння. Автівку під час роботи не закривав. Коли усе зробив та сів за кермо, то помітив відсутність барсетки.

Про втрату одразу повідомив в поліцію. Сума збитків – більше 34 тисяч гривень. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці розшукують зловмисника, опрацьовують відео з камер спостереження.

Відео дня

Щоб не стати жертвою винахідливих крадіїв, поліцейські радять завжди дотримуватися двох правил. По-перше, не залишати автомобіль незачиненим. По-друге, ніколи не залишати в салоні на видних місцях цінні речі, барсетки, а тим більше гаманці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up