У Тернополі припинили діяльність групи наркоторговців. Як їх затримували (ФОТО. ВІДЕО)

У Тернополі припинили діяльність групи наркоторговців. Як їх затримували (ФОТО. ВІДЕО)
  • Психотропні речовини амфетамін PVP та псилоцибінові гриби, а також марихуану через месенджер реалізовували в Тернополі та області двоє жителів краю. 
  • За день чоловіки встигали розкласти близько 20-ти закладок і заробляли майже 3 тисячі гривень за добу.

Організатор незаконного бізнесу - раніше судимий за збут наркотиків 27-річний мешканець Кременеччини. Чоловік створив Telegram-канал з продажу наркотиків. Товар замовляв через інтернет і розповсюджував його методом закладок в обласному центрі та найближчих селах, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За день чоловіки встигали розкласти близько 20-ти закладок і заробляли майже 3 тисячі гривень за добу. Гроші клієнти за товар кидали на електронні гаманці. Оперативники встановили, що підозрювані з метою пошуку клієнтів, розмальовували фасади будинків.

Відео дня

Впродовж кількох місяців оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області документували даних осіб.

Як тільки доказова база була зібрана, підозрюваних затримали згідно зі ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури слідчі спільно з кінологами та працівниками патрульної поліції встановили місцезнаходження підозрюваних та провели у них санкціоновані обшуки.

«Серед вилученого - банківські картки, 6 мобільних телефонів та «чорнова» бухгалтерія. Крім цього, ми вилучили автомобіль марки BMW», - розповів начальник управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайло Димида.

Вирішується питання про оголошення затриманим підозри відповідно до статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Триває слідство. Працівники поліції встановлюють шляхи надходження наркотиків до Тернополя та клієнтів підозрюваних. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач25

    Якщо їх було двоє, якщо в них було лише 20 закладок на день на всього лиш  3 тис, то це лохи, а не наркоторговці, певно свої і злили щоб не путались під ногами:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up