У Тернополі п'яний стріляв по дітях. Сусіди кажуть, що це водій Барни (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі п'яний стріляв по дітях. Сусіди кажуть, що це водій Барни (ОНОВЛЕНО)

Інцидент трапився на вулиці Живова, 26 у вівторок, 2 серпня, близько 15-ї. Сусіди кажуть, що дебошир - водій очільника області Степана Барни.  

Журналіст "20 хвилин" прибула на місце події близько 17.00. В дворі - декілька авто патрульних, повно дітей та мешканців будинку.

 - Що саме трапилося? Сидів п'яний в дворі, он ще його шльопанці лежать біля бордюру. А тоді просто почав стріляти. Я почув постріли. Дітей одразу ж батьки загнали по домівках, - розповідає очевидець подій, пан, називатися не захотів. - Так, це мій сусід, його звати Олег, живе на п'ятому поверсі.

Поки журналіст спілкувалася із мешканцями будинку, її оточили діти.

Відео дня

 - Ми гралися в дворі, коли він витягнув пістолет та почав стріляти, - розповідали вони. - Батьки одразу ж з балконів покликали нас додому та викликали поліцію.

Те, що зловмисник - водій голови тернопільської ОДА, підтвердила і мешканка будинку Ліза. Додала, що стріляв чоловік із пістолета Макарова по дітях. Про те, що п'яний - водій Барни, сміливо розповів навіть хлопчик, який в той час був у дворі.

 - Мій тато з цим дядьком знайомий. Не те, щоб дружить, але вітається при зустрічі. Той дядько - возить Барну. В нього Toyota Camry, номери 0015, - каже дитина.

Патрульні на місці події нічого не коментували. Однак доки журналіст спілкувалась із очевидцями, стрільця саме виводили із під'їзду. Виводили довго, мало не вмовляли.

Врешті із під'їзду вийшов чоловік. років 40-45. Босий. Поруч із ним четверо патрульних разом із керівником патрульної поліції Володимиром Струком.

- Ми патрульних чекали більше години, - розповідає тернополянка Ліза, яка мешкає із зловмисником в одному домі. - Доки вони їхали, він спокійно собі пішов у власну квартиру. Не знаємо, чому поліція їхала так довго, однак так просто цю справу не залишимо. 

"20 хвилин" намагалися зв'язатися зі Степаном Барною, однак на телефонний дзвінок він не відповів.

Коментар патрульної поліції читайте згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (39)
  • Анонім

    І ще...Велике прохання до пана Олега звільнити мешканців будинку Живова,26 від своєї присутності. Думаємо, йому і самому не захочеться жити в будинку, де відбулось ТАКЕ. Тому, якнайшвидше просимо з'їхати з квартири на Живова, 26. То піде на користь і нам,і вам, пане Олеже. Якщо це вас не затруднить...
  • Анонім

    Дякувати Богові, нікого. Фізично. А морально, психологічно? Як то виміряти? Всі ці дні діти тільки про те і питають, чи той дядько ще поруч у будинку живе і чи є в нього пістолет. А ще просять провести по під'їзду,бо страшно.
  • Анонім

    Скiльки дiтей поранив?
  • Анонім

    Сусіди бачили, що пана "стрілка" відпустили в той же день. От вам і правосуддя. Але, пане Богомол, є ще суд вищий. І там ніхто вас відмазувати не стане, як ви гарненько це робите з паном Олегом. Цікаво, скільки коштують такі ваші послуги чи ви "по доброті душевній"?

    ретро reply Анонім

    Богомол альтруїст, Богомол грошей не бере!

    ретро reply ретро

    альтруістам гроші не потрібні!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up