У Тернополі спіймали групу сутенерів та повій

У Тернополі спіймали групу сутенерів та повій
  • Бізнес з надання сексуальних послуг за гроші в Тернополі організувала 27-річна жителька Дніпра.
  • Повії – уродженки Дніпродзержинська, 1994 та 1996 років народження.

Розміщення оголошень в інтернеті щодо пошуку клієнтів, супровід працівниць, забезпечення транспортом, вирішення питань з апартаментами, а також безпека підлеглих – усе це входило в обов’язки жінки-сутенера.

Анкети та фотографії дівчат, які готові обслуговувати клієнтів, жінка виставила на одному із сайтів. Там ж розмістила і номери мобільних, через які можна було замовляти сексуальні послуги.

Відео дня

Працювали дівчата у Тернополі, де сутенерша винайняла для їхньої роботи дві квартири. Повії – уродженки Дніпродзержинська, 1994 та 1996 років народження.

За деякий час організатор сексуальних послуг вирішила розширити регіонально власний бізнес. Вона найняла ще одного адміністратора, п’ятдесятисемирічну жінку, яка стежила і координувала роботу повій на Івано-Франківщині.

Дівчата кілька неділь працювали на Тернопільщині, а кілька в сусідній області. Свою роботу цінили по-різному. Послуга в їхній апартаментах вартувала 1200 гривень. Якщо квартиру чи готель винаймав клієнт, то ціна зменшувалася до тисячі, але доводилося замовнику оплачувати 150 гривень за таксі.

Заробленими грошима наймані працівниці ділилися порівно з сутенершою – 50 на 50. Обумовлену суму вони перекидали на вказаний банківський рахунок.

- Впродовж кількох місяців поліція документувала нелегальний бізнес жінки та її підлеглих, - повідомляє Олександр Буняк, начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми та кримінальної поліції.

7 березня оперативники під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, провели у помешканнях заробітчанок санкціоновані обшуки та вилучили мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, письмові записники та гроші.

Вирішується питання про затримання як сутенерші, так і її помічника-адміністратора. Жінкам інкримінують статтю 303 частини 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Black Dude

    Хазяїни пильно стежать щоб холопи були високоморальними, заборонили їм проституцію, порно, азартні ігри.. Cамі ж високоморально паразитують на холопських спинах, сосуть як огромні комарі їхні загальні державні грошові потоки і обжираються їздячи в своїх S-класах...
  • Voland

    Блін ото досягнення... Зловили 2 повії...

    Складається враження, що  в нас  з іншими злочинами все впорядку.

    Тай ще мені одні злочинці.  

    Подумаєш, 2 дівахи торгували  піz@ою, причому добровільно, а половину відстьогували за хату і за адмінпослуги.

    З проституцією треба не боротися а легалізувати . Побороти і так не зможете,- це найдревніше ремесло, а так хоть якісь податки, адходження в бюджет, медичний огляд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на вул. Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up