У Тернополя викрили 18-річного закладчика канабісу та амфетаміну

У Тернополя викрили 18-річного закладчика канабісу та амфетаміну
  • Забороненим бізнесом впродовж місяця займався 18-річний тернополяни. Юнак влаштувався в інтернет-магазин із продажу нарковмісних речовин. Організатори прийняли його на "посаду" закладчика.
  • За один сховок хлопець отримував від 60 до 100 гривень.

 В ніч з 11 на 12 жовтня тернополянина в центрі міста зупинили працівники поліції, розповідає начальник управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайло Димида. Поводився юнак підозріло та нервувався. В ході розмови він зізнався, що причетний до протиправного - розвозить по Тернополю закладки з нарковмісними речовинами. 

Тернополянин добровільно віддав рештки товару і сказав, що за кілька годин встиг зробити 30 закладок на одному з мікрорайонів міста. Ще кілька пакуночків оперативники виявили за місцем проживання. В асортименті підозрюваного були канабіс та амфетамін.

Відео дня

За протиправні заробітки юнак відповідатиме перед законом згідно ч.2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Раніше в поле зору працівників поліції хлопець не потрапляв. Він - студент одного з училищ міста. Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків до підозрюваного, а також перевіряють сховки з уже існуючими закладками. На сьогодні працівники  управління боротьби з наркозлочинністю знайшли понад 60 закладок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up