Від трьох до шести років можуть отримати двоє напарників, яких підозрюють у серії крадіжок

Від трьох до шести років можуть отримати двоє напарників, яких підозрюють у серії крадіжок
  • 28-річного жителя Гусятинського району та 41-річного уродженця Хмельниччини правоохоронці підозрюють у вчиненні серії крадіжок з квартир тернополян.
  • Злодійський дует затримали оперативники карного розшуку після скоєння ними чергового злочину.

Повідомлення про крадіжки з помешкань почали надходити до співробітників Тернопільського відділу поліції влітку. Жертвами злодіїв ставали власники квартир, розташованих на перших поверхах і не захищених ні ґратами, ні іншими засобами. Зловмисники через вікна проникали до чужих осель і виносили гроші, ювелірні вироби та особисті речі. Суми збитків були різні.

- Оперативники і слідчі провели ряд розшукових заходів, експертизи слідів і речових доказів, що зловмисники залишали на місцях крадіжок, - повідомляє Досьє 102. - Співробітники управління карного розшуку спільного з колегами з Тернопільського відділу поліції вийшли на слід підозрюваних. Їх затримали після вчинення чергової крадіжки –  зловмисники поцупили сейф та фотоапарат з чужого помешкання.

Причетними до злочинів виявилися 28-річний житель Гусятинського району та 41-річний  уродженець Хмельниччини. Обоє чоловіків уже неодноразово судимі. У Тернополі винаймали квартиру, куди зносили чуже майно. Частину крадених речей, які вони не встигли продати, у них вилучили.

Відео дня

Наразі відомо про сім фактів вчинення злодійським дуетом квартирних крадіжок. Також поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння аналогічних правопорушень на території Тернопільщини та інших областей.

Триває досудове розслідування. Чоловікам оголошено підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up