Вночі на "Дружбі" чоловік підстрелив хлопця, бо той заважав йому спати

Вночі на "Дружбі" чоловік підстрелив хлопця, бо той заважав йому спати
  • Конфлікт стався вночі в дворі одного з будинків на "Дружбі"". 
  • Група молодих людей – дві дівчини та хлопець голосно розмовляла та заважала місцевим мешканцям.
  • Один житель будинку з балкону другого поверху вистрілив у хлопця. 

З проникаючим кульовим пораненням пневматичною зброєю до лікарні потрапив 20-річний тернополянин. Його до медзакладу привезли знайомі дівчата. Про травмованого на лінію “102″ повідомили уже медики.

На місце злочину виїжджали оперативники.

- Інцидент трапився в ніч з 24 на 25 квітня, -повідомив керівник відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Юрій Барабан. - За попередньою інформацією, група молодих людей – дві дівчини та хлопець, о 2:30 сиділи в дворі одного з будинків на масиві "Дружба". Компанія голосно розмовляла та заважала місцевим мешканцям. Їм зробив зауваження житель будинку. Проте відпочиваючі не відреагували і почали провокувати словесний конфлікт, матюкаючись та погрожуючи.

Відео дня

Це не сподобалося тернополянину і він завершив розмову пострілом. Чоловік з балкону другого поверху вистрілив у напрямку компанії і влучив у ліву частину грудної клітки юнаку. Його з пораненням в лікарню завезли дівчата. Хірурги вилучили з тіла кулю, яка пройшла неподалік серця. Наразі життю потерпілого нічого не загрожує. Його стан стабільний.

Підозрюваного стрілка затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. У чоловіка вилучили пневматичну рушницю. Слідчі встановлюють чия це зброя і чи є на неї дозвіл. У ході перевірки стало відомо, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 121 частина 1 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство, повідомляє "Досьє 102".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Максім Дячук

    Цілком підтримую чоловіка.

    Вже неодноразово я робив зауваження в себе у дворі,у відповідь крики,мати,погрози...

    Як з ними боротися якщо вони не реагують ні на шо..
  • Валерій Будняк

    11%
  • Anonymous

    Не зрозумів? А в чому злочин? В тому, що відморозка підстрелили? А то хіба злочин? Людям доводиться виконувати роботу за поліцію і суди, то може до них питання, чому, щоб серед ночі заспокоїти бидло, доводиться аж стріляти? Може нехай поліцейські пояснять, якого хера вони тоді роблять?
  • Цьвєк

    Бидло має бути піжжене.Мужик стріляв у стані афекту,нормальний суд повинен його виправдати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up