Вночі невідомі понищили авто батьків загиблого Віталія Гнатишина. Вони вважають, що їх хочуть залякати

Вночі невідомі понищили авто батьків загиблого Віталія Гнатишина. Вони вважають, що їх хочуть залякати
  • "Нам побили авто у дворі, поламали всі ручки, все повиривали. Я відчуваю, що це пов'язано із всім. Це перша погроза", - такий дзвінок вранці 31 липня журналістка отримала від тернополянки Галини Гнатишин. Мами Віталія, якого вбили поблизу нічного клубу Allure.
  • З авто сім'ї Гнатишиних, яке було припарковане біля будинку на на вул. Ярмуша, 7, вночі вкрали відеореєстратор та вирвали панель. У авто їхнього сусіда вибило вікно, але нічого не взяли. 

- Хтось подзвонив у дзвінок вранці і сказали, що біля будинку побите вікно в автомобілі, - розповідає Галина Гнатишин. - Ми вийшли і побачили, що наше авто відкрите і всередині поламана вся панель, на цьому авто вже не поїдеш, вирвали все. Ще зник відеореєстратор. А у нашому багажнику був рушник, то його повісили на авто сусіда, в якому розбили вікно. Рушником якраз прикрили те вікно. 

Зі слів власника іншого авто пана Назара, у нього з автомобіля нічого не зникло. Крадії лише дістали сумку, думали, що там гроші, але, як каже чоловік, там не було нічого цінного. Сумку просто кинули біля авто. 

Відео дня

- В авто все на місці: документи, павербанк, планшет, магнітофон, - каже чоловік. - Це однозначно хтось чужий, бо в нас тут всі всіх знають. Мене всі знають, ніхто б до авто не ліз. 

Сім'я Гнатишиних переконана, що таким чином їх хочуть залякати, щоб ті відступили і не добивались правди в суді у справі вбивства їхнього сина. І думають, що невідомі пошкодили два авто, бо не знали яке точно їхнє. А обидва марки Renault. 

- Якби хотіли щось вкрасти, то поруч стояли ще й інші авто, але їх не зачепили, - каже пані Галина. - Ми викликали патрульних. Ще чекаємо на слідчо-оперативну групу. 

Хто пошкодив автомобілі та чи пов'язано це із розглядом справи вбивства Віталія Гнатишина з'ясовуватиме слідство.

Згодо в ГУ Нацполіції в Тернопільській області прокоментували, що з одного авто вкрали не лише реєстратор, а й гроші. 

- 31 липня близько 8-ї ранку поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Ярмуша вночі невідомі особи пошкодили два автомобілі марки Renault, - кажуть в поліції. - Про випадок повідомила власниця одного з транспортних засобів. Поліцейські встановили, що в авто було приспущене вікно, пошкоджена панель та зникли реєстратор, а з гаманця пропало близько тисячі гривень.

В іншому авто невідомі розбили заднє пасажирське вікно з правого боку, не взявши з салону нічого. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за частиною 1 статті 185 ККУ.

Нагадаємо, на судовому засіданні у справі вбивства Віталія Гнатишина 24 липня захисники обвинувачених подали ряд клопотань про проведення повторних експертиз, долучення до матеріалів справи додаткових доказів та заперечення щодо обвинувального акту. Суд клопотання відхилив. А от останнє клопотання, яке заявив один із захисників Сергія Терендеха Юрій Демкович з приводу призначення повторної судово-медичної експертизи, є досить об’ємним, тому сторона потерпілих та прокурор попросили час для ознайомлення з ним. Свою думку стосовно цього клопотання сторона обвинувачення висловить на наступному судовому засіданні - 8 серпня.

Також один із адвокатів Терендеха на початку засідання подав заперечення щодо обвинувального акту та висновків експертів, просив і про призначення повторних експертиз. Оцінку запереченням щодо обвинувального акту та визнання недопустимих доказів суд даватиме у нарадчій кімнаті при ухваленні кінцевого рішення (вироку) у цій справі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Герасимчук Ростислав

    ЛІНЧ !!!
  • Василь

    Судячи по фото авто стоіть на газоні.От хтось і вирішив навчити правил парковки.
  • Marina Deomudivna

    Боже  скільки можна знущатись  над батьками , таке страшне горе  втратили саме дороге , сина,  а нікому не має діла  невже всі бездітні         ЖАХ  СУМНО
  • Орися Струтинська

    Начитаєшся тих всяких новин, хто вийшов в депутати, всяка безкарність, продажні судді, роблю висновок, що в країні хаос

    Cthutq reply Орися Струтинська

    Не хаос а свобода, мае те що маемо

    світлана reply Орися Струтинська

    Так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up