Велосипед вкрали за кілька секунд

Велосипед вкрали за кілька секунд

Незважаючи на неодноразові застереження правоохоронців, жителі краю продовжують втрачати свої велобайки. Громадяни нехтують елементарними правилами безпеки, залишаючи майно в легкодоступних місцях,  тим самим допомагають невідомим вчиняти протиправне.

Житель Шумського району залишив свій велосипед на вулиці, при цьому не пристебнув його ніяким захисним тросом. Повернувшись, чоловік побачив, що велосипеда не стало. За допомогою звернувся до правоохоронців, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Поліцейські звертаються до жителів Тернопільщини, що ви можете навіть не зауважити той факт, як за вами будуть спостерігати крадії та чекати слушної нагоди, аби поцупити ваше майно.

Відео дня

 

Як показує практика, на злочин ідуть особи, які шукають легкий спосіб збагатитись. Викрадене зловмисники реалізують в ломбарди, щоб придбати нову дозу наркотиків. Крадіям достатньо кілька секунд, аби оперативно зникнути з вашим байком.

 

Працівники поліції просять жителів області не залишати ваші велосипеди в під’їздах, в сушарнях та легкодоступних місцях, аби потім не дивуватися, що ваш ровер зник. 
У разі, якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, телефонуйте в поліцію.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up