Здійснив 12 пострілів: на Тернопільщині племінник вбив рідного дядька та його дружину через родинний бізнес

Здійснив 12 пострілів: на Тернопільщині племінник вбив рідного дядька та його дружину  через родинний бізнес
  • Слідчі Тернопільщини розкрили вбивство 24-річної давності.
  • 57-річний тернополянин причетний до вбивства рідного дядька та його дружини. Чоловіку інкримінують підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 п.1 ст.115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

 

 Згідно з матеріалами досудового розслідування, підозрюваний був керівником ферми у свого родича. Він дізнався, що дядько їде на Київ, аби взяти великий валютний кредит для відкриття заводу.

Відео дня

Після реалізації бізнес-плану бізнесмен хотів відлучити племінника від родинного бізнесу. Це не сподобалося чоловікові і він вирішив помститися.

Після того, як племінник з'ясував, що дядько повернувся зі столиці, в ніч з 20 на 21 вересня 1997 року прихопив вогнепальну зброю та пішов "у гості". Власники будинку пустили його.

Зловмисник, здійснивши 12 пострілів у дядька та його дружину, вирішив інсценувати пограбування, бо усі знали, що сторонніх осіб господарі на територію не пускали. Забравши коштовності з місця вчинення злочину, втік.

Слідчі встановили особу підозрюваного, але запобіжний захід йому не обирався у зв’язку зі смертю. 25 жовтня 2021 року справу скерували до суду, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • App Box

    Це спам якийсь, нафіга тут таку фігню постити?!!
  • Юлія Майка

    Да уж
  • Ihor Stepanov

    Шо за херня?!!!
  • Маргарита Цымбала

    24!!! роки.

keyboard_arrow_up