Житель Львівщини заліз у будинок на Тернопільщині і викрав сейф з величезною сумою грошей

Житель Львівщини заліз у будинок на Тернопільщині і викрав сейф з величезною сумою грошей
  • Вісім років позбавлення волі із конфіскацією майна – такий вирок виніс районний суд Львівщини уродженцю Яворівського району.
  • Чоловікові інкримінують розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Підозрюється затриманий і в таємному викрадені чужого майна, вчиненого повторно та у великих розмірах. Дану крадіжку зареєстрували оперативники Тернопільщини.

За словами Юрія Барабана, керівника відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективів) слідчого управління, наприкінці 2017 року чоловік проник до будинку в селі Трибухівці Гусятинського району.

На злочин йшов ввечері. До приміщення проник, віджавши викруткою віконну раму. На момент крадіжки в будинку господарів не було. На другому поверсі будівлі він знайшов вмонтований у стіну сейф. Оскільки одразу відчинити його не вдалося, злодій демонтував металеву конструкцію.

Відео дня

За словами потерпілих, у сховку було близько семи тисяч доларів, трьох тисяч євро, золоті прикраси на суму майже 66 тисяч гривень. Знайшов у будинку він і дороговартісний наручний годинник та малогабаритну побутову техніку. Загальна сума збитків – понад 323 тисячі гривень.

Виніс крадене житель Львівської області також через вікно. Детективи Тернопільщини встановили особу підозрюваного, але затримали його оперативники Львівщини. Чоловіка піймали за “гарячими слідами” після вчиненого ним розбійного нападу.

Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших крадіжок на території Тернопільської області. Наразі чоловік перебуває у слідчому ізоляторі Львівщини.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up