Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.  

Юлія Голіната, вчитель

Даніела Стіл «Диво»

"Великому коханню присвячується...". І не даремно ж, бо  що, як не кохання, може бути першоосновою  творів Даніели Стіл. Від того і кожен роман приречений стати бестселером. "Диво" - це розповідь про "буревій сторіччя", який,  не дивлячись на усі завдані проблеми, подарував справжнє щастя! Це сталося між двома дорослими і побитими життям людей.  Квінн та Меггі зустрілися завдяки тесляру, який ремонтував дах у них  після урагану. Та ні, він зробив на багато більше - "вилікував" зранені серця, допоміг їм знайти правильний шлях.  Квінн та Меггі - це дві споріднені душі, які повинні були зустрітися ще багато років тому, аби віднайти своє диво-кохання. Хоча у більш зрілому віці вони прекрасно знають ціну цього палкого почуття. А вона не мала! На жаль, їм довелося змиритися зі смертю найближчих людей.  Запитаєте, чи можна після цього кохати, радіти, вірити? Відповідь знають герої роману, вони вам допоможуть. Застерігаю, якщо збираєтесь читати "Диво", відкладіть інші справи, воно того варте!

 

Ірина Григорчук,  філолог

Богдан Литвиненко «Перехожі»

«Перехожі» Богдана Логвиненка – про життя, яке воно є. Тут читач не знайде глибоких філософських роздумів про сенс буття, стосунки чи мандрівки. Зате крізь призму простих, легких для читання коротких історій можна самому почати дивитися на ті чи інші речі так, як ти раніше ніколи не дивився. Автор не полемізує, не намагається вималювати щось надто складне з простого, насущного. Першочергово історії, вміщені в книгу, були простими «постами» на фейсбуці, які Богдан Логвиненко писав впродовж своєї мандрівки південно-східною Азією. А вже пізніше, зібрані разом, вони утворили «Перехожих». Книга написана просто, невимушено, без прикрас. Це створює ефект присутності, що і «зачіпає» так, що прочитуєш абсолютно всю книгу за день, проте ще тижнями повертаєшся до тих сюжетів подумки.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up