Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

 

ДЖЕННІФЕР ВАЙНЕР «ДОБРЕ В ЛІЖКУ»

Ольга Хомик, адміністратор:

Відео дня
  • Цю книжку прочитала на одному подиху в часі свят. Це не просто історія жінки-пампушки, а мотиватор для змін у житті тих, хто буде це читати. Отже, коротко про зміст. Кенні — щаслива й успішна жінка, яка має прекрасну роботу, друзів і відданого пса. Незважаючи на пишні форми тіла, вона має вигляд впевненої в собі леді. Але одного разу Кенні бачить у журналі статтю про любов до великої жінки, написану її колишнім бойфрендом Брюсом, і життя її несподівано змінюється. Вона розчаровується в коханцеві, вирішує схуднути, шукає творчої реалізації й нарешті розуміє, що всі її страхи були марні.

ОЛЬГА ДЕРКАЧОВА «ЗА ЛОНДОНСЬКИМ ЧАСОМ»

Віра Гуляр, бухгалтер:

– Ця книжка для всіх українців, які хочуть миру. Вона про біль, жаль, смерть, яка щодня забирає життя молодих синів, чоловіків, наречених, батьків. Це історії про війну, яка руйнує все. Книжка поділена на дві частини – в одній живуть янголи, а в іншій люди. На сторінках ви знайдете знедолених жінок, які втрачають своїх ненароджених дітей, наречених, які так і не виходять заміж. А ще тут про секс, як тваринний інстинкт. Скажу чесно, читала довго, бо кожне оповідання – то згусток болю. Тут правда без прикрас. Дуже хочеться, щоб війна залишилась тільки на папері і щоб про неї читали в минулому часі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up