Ділових жінок у Тернополі запрошують на ранкову каву

Ділових жінок у Тернополі запрошують на ранкову каву
  • За чашкою кави ділові жінки Тернопілля будуть обмінюватись досвідом, знайомитись та розмовляти про секрети успіху.
  • Відбудеться захід 25 липня з 10.00 до 12.00 у ресторані «Тернопіль» на вул. Замковій, 14.

Традиційний сніданок "Ранкова кава ділової жінки" – це неформальний захід, який уже вчетверте проведуть у Тернополі. Організовує захід ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області». Президентом цієї організації є Ірина Демкура. На ранкову каву запрошують ділових жінокТернопілля, які мають чим поділитися з іншими. Бо як розповідають організатори, ділова жінка – це не обов’язково власниця якогось бізнесу, а просто компетентна людина у певній справі, яка готова поділитися власним досвідом.

Вартість сніданку 200 гривень за умови попередньої реєстрації. У день заходу вартість 250 гривень. У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов'язкова.

Частину виручених коштів організатори будуть віддавати на благодійність.

Відео дня

Наш захід змінить  звичний ранок на яскраві емоції,  енергійне спілкування,  нові знайомства, та цікаву зустріч за філіжанкою кави, розповідають організатори.

Щоразу на захід запрошують гостей всеукраїнського масштабу та відомих тернополянок. Цього разу ведучою та модератором ранкової кави стане Ольга Навроцька - підприємиця,громадська діячка.

А гостею буде Ольга Вінник з Хмельницького - дипломована візажистка, художниця з макіяжу, майстер Міжнародного класу, переможниця Чемпіонату Півдня України з візажу в номінації Full Fashion Look та член національної збірної України з візажу.

Як розповіла одна з віце-президентів ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олеся Чванкіна, проходитимуть такі сніданки щомісяця.

- Щоразу на захід запрошуємо цікавих людей, які проводять майстер-класи чи просто розповідають секрети свого успіху, - розповідає пані Чванкіна. – Цього разу майстер-клас проводитиме Станіслав Ткачук, який знає усі тонкощі молекулярної кухні. Він створить кулінарний шедевр з незвичайними фізичними властивостями і комбінаціями компонентів з використанням сухого льоду, центрифуг, сушарок та рідкого азоту.

Форма для реєстрації:
https://docs.google.com/forms/d/1wmjI94nMi45LJrGvsu92xKyXj-uHS_0wpa40Iv-fKU4/edit

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up