Ділових жінок у Тернополі запрошують на ранкову каву

  • За чашкою кави ділові жінки Тернопілля будуть обмінюватись досвідом, знайомитись та розмовляти про секрети успіху.
  • Відбудеться захід 25 липня з 10.00 до 12.00 у ресторані «Тернопіль» на вул. Замковій, 14.
Ділових жінок у Тернополі запрошують на ранкову каву

Традиційний сніданок "Ранкова кава ділової жінки" – це неформальний захід, який уже вчетверте проведуть у Тернополі. Організовує захід ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області». Президентом цієї організації є Ірина Демкура. На ранкову каву запрошують ділових жінокТернопілля, які мають чим поділитися з іншими. Бо як розповідають організатори, ділова жінка – це не обов’язково власниця якогось бізнесу, а просто компетентна людина у певній справі, яка готова поділитися власним досвідом.

Вартість сніданку 200 гривень за умови попередньої реєстрації. У день заходу вартість 250 гривень. У зв’язку з обмеженою кількістю місць, реєстрація обов'язкова.

Частину виручених коштів організатори будуть віддавати на благодійність.

Наш захід змінить  звичний ранок на яскраві емоції,  енергійне спілкування,  нові знайомства, та цікаву зустріч за філіжанкою кави, розповідають організатори.

Щоразу на захід запрошують гостей всеукраїнського масштабу та відомих тернополянок. Цього разу ведучою та модератором ранкової кави стане Ольга Навроцька - підприємиця,громадська діячка.

А гостею буде Ольга Вінник з Хмельницького - дипломована візажистка, художниця з макіяжу, майстер Міжнародного класу, переможниця Чемпіонату Півдня України з візажу в номінації Full Fashion Look та член національної збірної України з візажу.

Як розповіла одна з віце-президентів ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» Олеся Чванкіна, проходитимуть такі сніданки щомісяця.

- Щоразу на захід запрошуємо цікавих людей, які проводять майстер-класи чи просто розповідають секрети свого успіху, - розповідає пані Чванкіна. – Цього разу майстер-клас проводитиме Станіслав Ткачук, який знає усі тонкощі молекулярної кухні. Він створить кулінарний шедевр з незвичайними фізичними властивостями і комбінаціями компонентів з використанням сухого льоду, центрифуг, сушарок та рідкого азоту.

Форма для реєстрації:
https://docs.google.com/forms/d/1wmjI94nMi45LJrGvsu92xKyXj-uHS_0wpa40Iv-fKU4/edit

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Тернополя за сьогодні

12:52 Шахрай на заправці WOG видурив 8000 грн 12:30 Нічна хода вірян до Зарваниці з висоти пташиного польоту. Вражаюче відео play_circle_filled 12:15 Тернополянка випала з маршрутки. З водієм працюють слідчі 12:00 У Дністрі знайшли тіло охоронця, якого розшукували три місяці Від читача 12:55 Золотопотіцькі лісівники подбали про благоустрій 11:46 На Ставу біля "Циганки" розлили пальне 11:27 Убивця 32-річної Руслани Бай таки сяде на 8 років, хоча вини досі не визнав 11:00 Тернополяни на зустрічі Трампа-Путіна підтримали Сенцова та нагадають світові про війну photo_camera 10:20 Фото дня: Біля Бережан машина злетіла з моста 09:45 Де у Тернополі до обіду немає світла 09:25 Ким була Заліщицька Жанна д’Арк photo_camera 09:00 Вага в лікарнях розрахована до 150 кг 08:00 Сьогодні, 16 липня: День бухгалтера України 07:01 Погода у Тернополі: 16 липня, дощ, +21° 21:00 Тернополян вчили створювати птахів з паперу 20:00 Сповідь: «Алкоголізм був для мене бомбою сповільненої дії» 19:00 "Нива" підсилилась трома футболістами 18:00 Топ-5 подій тижня на сайті "20 хвилин" 17:00 Як тернополяни проводять літо (опитування) 16:26 У напрямку Зарваниці затори. Поради водія, як краще їхати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up