Фотожаби на актуальні теми: підбірка "20 хвилин" за березень

Фотожаби на актуальні теми: підбірка "20 хвилин" за березень
  • Соцмережі завжди бурхливо реагують на зміни в країні, нові призначення, зростаючі тарифи та ляпи політиків і не лише їх.  
  • Редакція «20 хвилин» теж не була осторонь останніх новинок у Тернополі та зробила авторську підбірку мемів на актуальні теми березня.
     

Упродовж березня «20 хвилин» о 20.00 на своїй сторінці у Фейсбук публікували цікаві меми, які відтворювали актуальні події. Ми вибрали найцікавіші з-поміж них.

Минулого тижня тернопільські школярі, на тиждень раніше запланованого, пішли на канікули. Соцмережі з цього приводу вибухнули мемами про радість дітей і шок у батьків.

Згодом міський штаб прийняв рішення, що через погіршення епідеміологічної ситуації учні молодших класів з 29 березня йдуть до школи, а старшокласники та учні профтехучилищ навчатимуться дистанційно. 

Відео дня

Весна ніяк не може вступити у свої права. Погода дуже мінлива. Бувають дні і з +12, а буває, що місто вкриває снігом. Наш мем на цю тему:

У Тернополі — напружена ситуація з коронавірусом. У новинах щодня повідомляють, що місто на межі потрапляння у "червону" зону. А це означало б жорсткіші карантинні обмеження. Тому ось наш мем з цього приводу.

Ви теж уже в курсі?

І смішно, і грішно — називається сфотографувалися...

За вікном — кінець березня. Бувають дні, що пригріває до +12 і зрозуміло, що товщина льоду уже не та, що взимку. Тому питання безпеки мало б бути понад усе. Але, на жаль, бажання мати селфі не зупиняє бажаючих вийти на лід.

Так 27 березня, як повідомляє видання "Про все", у Тернополі дві жіночки фотографувались на льоду Тернопільського ставу. І хоч лід вже виглядав непевно, панянки вийшли, бо бачили сотні рибалок на льоду. Пофотографувавшись, жіночки пішли до берега – пірсу біля замку, де причалюють влітку екскурсійні кораблі. Першою провалились під лід молодша панянка. Вона не побачила невеличку ополонку, крізь яку вже проступила вода. На допомогу їй кинулась старша жіночка, яка була в метрі від коліжанки. Вона теж пішла під воду, але лише до пояса. Молодша вже була у воді аж під пахи. Жінка розкинула руки і це її врятувало, не дало зникнути під водою. Добре, що її встиг вхопити сміливий юнак, який, не роздумуючи, кинувся на допомогу. Справа кількох секунд – і він витягнув за руки обох жінок.

На щастя, все закінчилося добре.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up