У Тернополі буде Віденський бал: готуйте довгі білі сукні та фраки

У Тернополі буде Віденський бал: готуйте довгі білі сукні та фраки
Віденський бал проведуть у концерт-холі ТРЦ “Подоляни” 31 березня, початок о 21.00. Це вже другий такий бал у Тернополі. Востаннє Віденський бал у нашому місті відбувся чотири роки тому у драмтеатрі. Цього року бал буде набагато масштабніший, обіцяють організатори.

 - Танцювальні номери під час віденського балу покажуть танцклуби Тернополя, - розповідає організатор Віденського балу Євген Грабас. - Окрім того будуть задіяні тернопількі університети. Кожен  з них може показати себе танцем. На танцплощадку вийдуть по 5-6 пар від кожного вузу.

На Віденському балі хореографи проведуть майстер-класи, тож всім охочі зможуть навчитися танцювати. На цій події буде суворий дрес-код. 
- Для чоловіків обв'язково — чорний піджак, біла сорочка та чорні штани, вітається фрак, - каже Євген Грабас. - Для жінок — довгі білі або кремові сукні. Під час віденського балу лунатимуть композиції Моцарта та Шуберта у супроводі оркестру. А пари кружлятимуть у вальсі та полонезі. 

На віденському балі також проведуть благодійний аукціон, кошти з якого віддадуть на дитячий будинок. Триватиме це свято з 21.00 до 1.00. Квитки можна придбати у ТЦ “Подоляни” у кафе Fresh time, або за номером телефону.- 097-60-44-714. Ціна квитка купленого заздалегідь — 100 грн, на місці — 200 грн. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Maryana Balaban

    як співорганізатори заходу хочемо підкреслити деякі ньюанси в цьому матеріалі) по - перше - гроші з благодійного аукціону передаємо не в дитячий будинок, а волонтерам з Тернопільської Самооборони, які більше знають сьогоднішні потреби солдатів на Сході; по-друге- дресс - код не білі і кремові сукні, а довгі сукні будь якого кольору, тому що дебютанти з університетів будуть у білих сукнях!!! Доставте цей коментар будь ласка.
  • Анонім

    Віденський бал ?  А хоча б сало там дадуть ,бо жерти не має що.
  • Анонім

    А мені навіяло, що у такому побожному Тернополі як тільки піст,  то починаються "міси"-танці-шоу...

    Анонім reply Анонім

    Якби ми, тернополяни, були насправді побожними, як любимо себе величати, то , повірте, жили б набагато краще. А то тільки чекаємо, де би то попліткувати, кого би то підставити і обсудити, кого принизити і обманути і т.п.
  • David Starr

    Навіяло: у сільському клубі - пані та панове!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up