Позмагатися зі штучним інтелектом та вгадати назву пісні: чим себе розважити в інтернеті

Позмагатися зі штучним інтелектом та вгадати назву пісні: чим себе розважити в інтернеті
  • Чимало тернополян проводять свій вільний час за ком’ютером. Хтось гортає стрічку соціальної мережі, дивиться відео та фільми, а хтось грає в ігри.
  • Ми підібрали кілька цікавих безкоштовних ресурсів, які можуть надовго «затягнути» вас.

Вгадай назву пісні

Якщо ви любитель послухати музику та маєте кількох улюблених виконавців – ви можете перевірити, чи справді знаєте пісні свого гурту. Суть гри проста – ви маєте пройти 10 рівнів та заробити якомога більше балів. Вам потрібно обрати свого улюбленого виконавця або гурт, після чого програма згенерує для вас підбірку з 10 пісень. На вгадування назви однієї пісні у вас є 20 секунд та 5 варіантів відповіді. Чим швидше ви дасте правильну відповідь, тим більше балів заробите. Можна прослуховувати як початок пісні, так і випадковий уривок.

Намалюй предмет для штучного інтелекту 

Наступний ресурс працює на основі штучного інтелекту. Ваша задача – намалювати 6 малюнків, а нейронна мережа буде намагатися вгадати що саме ви хочете зобразити. На початку кожного раунду ви отримуєте назву предмета, який варто намалювати, наприклад – замок, череп, паспорт, груша, панда, тощо. На малювання одного предмету у вас є 20 секунд. Суть цієї гри не тільки в тому, щоб розважити вас у вільний час. Головне її призначення – навчити нейронну мережу розпізнавати малюнки людей. Мільйони людей доклалися до цього, тому система вже вміє досить точно визначати, що саме ви малюєте.

Відео дня

Створюй музику

Цікавий та відносно новий додаток від Google – студія створення музики. Ви можете спробувати себе у ролі композитора, відтворити почуту музику за допомогою різних інструментів або створити щось нове. Ви можете обрати кілька різних варіантів редактора. Можна створити свій ритм, мелодію, звукову хвилю, та багато чого іншого. Є можливість обирати різні музичні інструменти, регулювати їх частоту та швидкість мелодії. Мелодію можна зберігати, або повертатися до редагування згодом. Така гра сподобається як дорослим, так і дітям. Вона є значно простішою, ніж різні програми для створення музики.

Звуки для повного релаксу 

Ще один ресурс, який пов’язаний зі створенням звуків, дозволить вам трохи відпочити під час робочого процесу. Ви можете увімкнути заспокоюючі звуки – шум вітру, дощу, потяга, горіння полум’я, спів пташок,  тощо. Всього є 15 різних варіантів звуків. Більшість з них можна налаштувати – змінити швидкість, та гучність. Звуки можна комбінувати. Так можна створити для себе звуковий фон, під який комфортніше працювати, читати книгу чи навіть спати. Вам потрібно лише натиснути кілька кнопок.

Побувати на Марсі

Любителі дізнатися щось нове можуть відвідати сайт від науково-популярного ресурсу National Geographic. Вам потрібно гортати сторінку. Так ви можете оглядати панораму з поверхні Марсу та читати цікаві факти про «Червону планету». Таких інтерактивних ресурсів є чимало. Їх періодично доповнюють та оновлюють, щоб люди поверталися та дізнавалися щось нове. До того ж, ця планета обговорюється в науковому суспільстві та серед звичайних людей все частіше. Цей ресурс буде корисний не тільки тим, хто цікавиться космічною тематикою, а і школярам, які вивчають астрономію. 

А чим ви займаєтесь за комп'ютером у вільний час? Який ресурс вам подобається найбільше? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Постійний читач!

    Класно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up