Як стати успішними тут і зараз, тернополянам розкаже 23-річна Олександра Струмчинська

Як стати успішними тут і зараз, тернополянам розкаже 23-річна Олександра Струмчинська

Як завжди бути впевненим у собі та своїх силах та як рости й розвиватися, розкажуть тернополянам 28 липня у «Koza Bar», початок о  5 ранку.

Проводити мотиваційний захід буде 23-річна Олександра Струмчинська, яка зрозуміла, що немає проблем - є ситуації. І кожна з них - це новий етап і можливість для розвитку. Дівчина каже, що працює 18 годин на добу, живе у 2-х містах та протягом 2017 року завдяки активній діяльності увійшла в ТОП-500 найвпливовіших жінок України.

- Я люблю те, що роблю. А роблю те, що люблю, - каже Олександра. - Вперше у Тернополі у неформальному та креативному форматі я поділюсь з усіма охочими історією свого успіху.

Олександра Струмчинська наголошує, що вона не буде нікого вчити, а просто розказуватиме власний досвід. Дівчина є засновницею мережі виробництва шоколаду та співзасновницею нової української соціальної мережі "єСвоє". Вона каже, що часу на відпочинок їй не вистачає, але вона щаслива від своєї роботи.

Відео дня

Олександра запевняє, що справжнє життя починається тоді, коли ти починаєш брати від нього все.

- Я вибрала для себе шлях – постійно працювати над собою  і поширювати цю потужну формулу “Тут і зараз”, - каже вона.

Цільова аудиторія заходу – молодь, та цікаво буде усім, запевняє Олександра. 

Кількість місць обмежена - 100 учасників. Вартість участі - 250 гривень. Реєстрація на тренінг за посиланням: https://goo.gl/forms/4yz7dbWM7cb1d4ID3

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • David Starr

    "працює 18 годин на добу" - і де тут успішність? Успішність - це вільно розпоряджатися своїм часом, а не ішачити сутками, незалежно від заробітку. А казати можна все, що завгодно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up