Топ-7 фільмів, які змушують сміятись

Топ-7 фільмів, які змушують сміятись
  • Комедій знімають безліч, але коли хочеться підняти собі настрій, то знайти фільм, який справді змушує вас сміятись виявляється не так вже й легко. 

  • Тому журналістка “20 хвилин” зібрала вам підбірку здебільшого старих комедій, які розвеселять. 

“Ейс Вентура”

Ейс Вентура - це детектив по розшуку домашніх улюбленців. Коли таємничі зловмисники викрадають дельфіна по кличці «Сніжинка», талісман місцевої футбольної команди «Дельфіни», Ейс тут же приступає до роботи, проявляючи чудеса винахідливості. Історія приймає дивний оборот, коли викрадають ще і провідного гравця «Дельфінів». Тепер Ейсу доводиться розшукувати відразу двох ссавців. Він стикається «ніс до носа» з акулою - людожером, рятує улюблену команду і чарує жінок. Знаходиться він «під прикриттям», під вогнем або під водою, він обов'язково знайде те, що шукає. 

Якщо на вас накотився смуток, то просто включіть цей фільм. Як би ви не були скептично налаштовані, Джим Керрі зробить свою справу, і ви не помітете, як почнете посміхатися. 


“Приборкання норовливого” 

Похмурий, непривітний і інфантильний фермер Еліа з перших хвилин зачаровує своєю брутальністю й хамством, як би парадоксально це не звучало. Впевнений в собі, він все ніяк не може підібрати супутницю життя, адже як він, весь такий ідеальний, може одружитися на простій дівчині. Так Еліа думає доти, поки в його життя не уривається прекрасна незнайомка, чарам якої він спочатку противиться, але потім все ж, не в силах впоратися з собою, закохується в неї всім своїм серцем. Фільм, які пройшов крізь роки, але дотепер змушує посміхатись. 

Відео дня


“Маска” 

Це американський супергеройський комедійний фільм. Джим Керрі грає боязкого банківського службовця, життя якого змінюється, коли він знаходить стародавню маску, що володіє магічною силою. Звичайна дерев'яна маска, яку Стенлі Іпкіс виловив з води міської річки, надає цьому простому, невдалому банківському працівникові, якого топчуть всі і вся, надзвичайні можливості. Вдягнувши її, він перетворюється на комічного супергероя, що абсолютно не зважає на закони фізики та природи. За мить він зачаровує молоду білявку Тіну і руйнує плани її коханця — міського кримінального авторитета.

Додамо, фільм посів місце у першій десятці найкасовіших свого року, закріпив репутацію Керрі як одного з домінуючих комедійних акторів того часу.

“Похмілля у Вегасі”

Сюжет зосереджений на передвесільній парубоцькій вечірці чотирьох друзів у Лас-Вегасі, які прокинувшись наступного ранку, нічого не пам'ятаючи з пригод минулої ночі, кинулись на пошуки нареченого, а також свого найкращого друга, який пропав безвісти. І щоб його знайти, вони намагаються відшукати будь-які зачіпки, що могли б їм пригадати події минулої ночі, аби знайти зниклого друга раніше, аніж розпочнеться весілля. Стрічка була створена на основі пригод зі справжнього життя самих кінематографістів фільму.

Цікавий сюжет захоплює з перших хвилин, адже до кінця фільму ми, як і герої фільму, не знають подій, які відбулися з ними за ніч. 

“День бабака”

Американська комедія із елементами фантастики. Картина вийшла на екрани в 1993 році. Цей фільм з тих, в яких поєднуються багато позитивних якостей сучасного кінематографа. Після перегляду такого фільму, напевно, кожен з нас замислюється про те, як би він себе повів в настільки неординарної ситуації.

Сюжет фільму: головний герой - Філ Коннорс, телевізійний коментатор. Одного разу він приїжджає в маленьке містечко, де проходить велике святкування, День бабака. Час з головним героєм зіграло злий жарт. Тепер на календарі телевізійника вже який день чорніє одна і та ж дата - 2 лютого, День бабака. І Філ ніяк не може вибратися з цього застиглого часу. Тоді він вирішує не сумувати і отримати вигоду від того, що сталося. Його комічне становище обіцяє йому безтурботне проведення часу. Але з головним героєм нічого не відбувається, ні хорошого, ні поганого. Філу залишається надіятися, що завтра на календарі буде 3 лютого. 

“Назад у майбутнє”

Головний герой - Марті МакФлай, типовий американський підліток вісімдесятих, потрапляє в 1955 рік на машині часу, яку винайшов його друг, чокнутий геній Еммет Браун. Тепер Марті доведеться одягатися в стилі 50-х і слухати хіти того часу. А щоб повернутися назад у майбутнє, Марті потрібно впевнитися, що його батьки, поки що тінейджери, познайомляться і полюблять один одного.

“У джазі тільки дівчата”

Американська музична кінокомедія 1959 року. За сюжетом двоє джазових музик, саксофоніст Джо і контрабасист Джері, стають випадковими й небажаними свідками знаменитої ґанґстерської «різанини на день святого Валентина». Аби лишитися живими, їм доводиться перевдягтися у жіноче вбрання. І тепер – це Джозефіна і Дафна. І вони – у жіночому джаз-бенді, на гастролях. Все ніби добре, якби не кохання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up