Долучайтесь до мафії Зборова

  • Леся Голояд
Долучайтесь до мафії Зборова
Зборів засинає - мафія прокидається

Не доброго ранку, місто! В нас завелась МАФІЯ!» Хоча, я маю сказати, якраз навпаки. 10 січня в славетному місті Зборові почав діяти МАф-клуб, клуб любителів цікавих, заплутаних історій, детективних перипетій та логічних загадок.
Коли на місто насувається темрява і всі його мешканці спокійно засинають у теплих ліжечках, до справи беруться професіонали. Отож, дещо про нас!
Імпозантна, до біса приваблива та до непристойності «мафіозна» Скочеляс Аліна, «Стельмашка». Гра під її керівництвом нагадує війну мафії а мирних жителів, а коли «Стельмашка» вступає в гру, то її професіоналізм жахає Мафіозну групу, а мирні жителі, лише сподіваються, що «Стельмашка» не отримала карту «ДОНА»


Стельмах Тарас «Фотограф». Сірий гравець – це не про нього. Логіка, впертість, здатність переконувати – і якщо «Фотограф» мафіозі, то у містян не має шансів. І не дивно, що ким би він не був, мирні завжди сумніваються, що він один із них.

Борисюк Павло «Шериф». Це геніально, чорт забирай. Він шериф, навіть, коли не шериф, змушуючи червоних гравців йому вірити. Послідовність, непідкупність, непідроблена «чесніть», до кінця гри тримає учасників у напруженні, хто ж він Дон чи Комісар?

Цвігун Тетяна «Адвокат». Така невинна, на перший погляд, дівчина, здавалося б, не несе ніякої загрози. Та коли у її руках карта МАФІЇ… начувайся місто. Вона здатна переконати кого завгодно, що ці руки нікого не вбивали… Мирні лише можуть сподіватись, що удача буде на їхньому боці і «Адвокат» отримала карту КОМІСАРА.

Голояд Леся «Журналіст». Тиха і спокійна, логічна у своїх роздумах, послідовна у підозрах та впевнена у своєму виборі, ось чому викрити її, як мафію, майже неможливо. Якщо її підозра впала на вас... вам кінець!

Николишин Надя «Чесна». «Я в шоці!», вона здатна збити з толку будь-кого, водити за ніс та маніпулювати, навіть професіоналів. Своєю «чесністю» та «відвертістю» відводить підозри від себе і переконує, що червоний гравець просто маскується, а коли гравці йдуть на поводу і далі робить свою чорну справу.

Мудло Василь «Мирний». Він завжди мирний, крім тих випадків, коли не мирний. Діє обережно, але влучно. Здатен розпізнати фейкових мирних, підставного шерифа та підступних мафіозі. Хитрий, а тому і наводить жах, адже мирні бояться його вистрілу, а мафія розуміє, коли він шериф, їй лишилось небагато.

Стельма Юля, Якубець Надя «Спілка рудих». Щось є підозріле у цих гравцях, можливе це колір волосся, а можливе і здатність по-лисячому замітати сліди. Мирні не знають чого від них чекати, тоді як «Мирний» завжди чекає найгіршого.

Це лише 9 із нас, ті хто взяв учать в обох іграх! Якщо ти хочеш весело провести час, знайти нових друзів, перевірити свої сили та розвинути акторські здібності приєднуйся!!! В нас цікаво, в нас весело, в нас захоплююче! Зборівська МАФІЯ запрошує всіх бажаючих!!! І хай вона існує, лише в такому вигляді!!!
https://vk.com/mafia_zboriv
Автор : Надія Якубець 

Коментарі (1)
  • Анонім

    мудло йди воювати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up