В "Перемозі" безкоштовно допомагають бути юридично грамотними

В "Перемозі" безкоштовно допомагають бути юридично грамотними

Курси юридичної освіти відкрив в Тернополі Австрійський центр підтримки демократії. Спеціалісти із конституційного, цивільного, трудового права прочитають лекції та проконсультують усіх бажаючих. 

Лекції з права безкоштовно прочитають в прес-центрі Українського дому "Перемога".  Найближче заняття відбудеться у середу, 10 травня. Тут розкажуть про юридичні нюанси кредитування, іпотеки та цивільно-правових договорів.

 - Переважна більшість людей, які не знають своїх прав, мають приховану тривожність. – розповідає юрист Вадим Шеліга. -  Вони не знають, коли їх можуть звільнити, коли ні, не впевнені, які права прописані у їх договорах із банком чи сервісною службою. Часом громадян можуть роками дурити, користуючись незнанням простими українцями законів. Мета курсів — підвищити правосвідомість громадян, підвищити впевненість у своїх силах.

Загалом буде 12 лекцій. Курс лекцій дасть слухачам загальне уявлення про найважливіші норми українського законодавства та вміння застосовувати їх на практиці. Адвокати та викладачі права розкажуть про найбільш часті випадки порушення прав громадян та способи захисту від подібних зловживань. На заняттях демонструють навчальні фільми; лектори відпрацьовують різні ситуації із життя, в яких порушується закон і пояснюють, як поводитися в цих випадках.  Після кожної лекції відведено годину для відповідей на питання та роз’яснення незрозумілих моментів.

Відео дня

Учасникам надається можливість безкоштовного користування юридичною бібліотекою та гарячим телефоном довіри «Мій Адвокат». Крім того, після закінчення курсів їм дадуть документ про закінчення експрес-курсів із права.

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up