На Тернопільщині ЗНО на 200 балів склали уже 11 випускників

На Тернопільщині  ЗНО на 200 балів склали уже 11 випускників

Максимальну кількість балів на ЗНО здобули з таких предметів: математика, хімія, біологія, історія України та англійська мова.

На Тернопільщині почалася додаткова сесія ЗНО. За попередніми результатами, в області 11 випускників набрали максимальну кількість балів – 200. Також значна частина змогла отримати по 198-199 балів, що є великим плюсом при формуванні рейтингу області, повідомляє пресслужба ТОДА.

Читайте також Ще двоє учнів з Тернопільщини склали ЗНО на максимальні 200 балів. Яка школа похвалилася успіхом

Начальниця управління освіти і науки ТОДА Ольга Хома наголосила на тому, що випускники, які отримали найвищий бал були з різних частин Тернопільської області.

Відео дня

«За результатами основної сесії на сьогодні за всіма предметами, ми маємо 11 200-бальників з таких предметів: математика, хімія, біологія, історія України та англійська мова. Варто зазначити, що учасники ЗНО, які набрали 200 балів є з різних частин Тернопільської області, а саме: Бережанської, Зборівської, Теребовлянської, Великоберезовицької та Тернопільської громад. Також ми маємо багато випускників, які трохи не дотягнули до максимуму, але попри це набрали досить високі бали — 198 та 199. Такі результати є позитивним показником для Тернопільщини, адже рейтинги  тієї чи іншої області визначаються не лише за двохсотбальниками, а й за найвищими результатами, які діти показують з тих чи інших предметів», — зазначила Ольга Хома.

Нагадаємо, що додаткова сесія ЗНО для осіб, які з поважних причин не мали можливості взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, триватиме до 14 липня.

Результати додаткової сесії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 23 липня.

Читайте також Тернополянка Вікторія Костецька отримала 200 балів на ЗНО із двох предметів

Школярі, які найкраще складуть ЗНО, отримають "президентські" десять тисяч

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up