У Тернополі шукають активних підлітків. Студенти організували всеукраїнський освітній проект

У Тернополі шукають активних підлітків. Студенти організували всеукраїнський освітній проект

Всеукраїнський благодійний освітній проект “YO camp” - це 5-денний табір для підлітків з усієї України, який буде проходити у Тернополі.

 

 

Табір YO camp повинен допомогти підліткам побачити світ, зруйнувати стереотипи про Україну за кордоном. Позбавити від звичок сидіти у соціальних мережах 24/7 та навчити присвячувати свій час чомусь кориснішому, розповідають організатори.

 - Ідея створити цей табір виникла давно, - розповідає один з організаторів ініціативи Роман. - Я поїхав на одну з освітніх програм за кордон, і там у мене зародилась ця ідея. Я мрію про покращення неформальної освіти для підлітків в Тернополі.  Організатор зазначає, що табір дасть доступ до великої кількості можливостей та навчить підлітків ставити пріоритети.

 - Взяти участь у ініціативі можуть підлітки віком від 14 до 17 років, - розповідає координатор. - З усіх бажаючих ми виберемо 15 амбітних та активним підлітків, які хочуть змінювати суспільство. Табір буде проходити у домашній атмосфері та допоможе відпочити від буденності. Також головним є те, що цей проект допоможе знайти однодумців та весело провести час.

Відео дня

Ми будемо вчити підлітків, як писати мотиваційні листи та заповнювати реєстраційні форми, пояснюють координатори.

   - Табір буде проходити на території Технічного коледжу, а проживати учасники будуть в готелі, - каже хлопець. - Щодня для учасників будуть проводитись тренінги з випускниками різних освітніх програм. Табір є безкоштовним, але для того, аби підлітки відчували якусь відповідальність, то вони вносять невеликий членський внесок.

За додатковою інформацією звертайтесь до координаторів у соцмережі: https://instagram.com/yo.camp.te?utm_source=ig_profile_share&igshid=4c6zq7j49n9o

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up