1 жовтня починається осінній призов на строкову військову службу

1 жовтня починається осінній призов на строкову військову службу

14 вересня у Тернополі відбувся інструкторсько-методичний збір. Учасники підбили підсумки роботи призовних комісій під час весняного призову громадян 2021-го року на строкову військову службу та організацію виконання підготовчих заходів перед початком осіннього призову 2021 року.

У період з 01 жовтня по 31 грудня 2021 року на території області відбуватиметься черговий призов громадян України на строкову військову службу, зазначив перший заступник голови ОДА Ігор Дем’янчук. Це відбуватиметься відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок військову службу ".

«Слід зазначити, що призовна компанія 2021 року відбувається в умовах проведеної реформи адміністративно-територіального устрою України. проведеного реформування військових комісаріатів зі зміною їх назв та організаційно-штатних структур», - зазначив Ігор Дем’янчук.

Для проведення призову громадян на строкову військову службу в усіх районах області та в місті Тернополі були створені районні (міські) призовні комісії відповідно до ст. 16 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".

Відео дня

Під час весняного призову громадян у 2021 році, слід зазначити, що всі територіальні центри комплектування та соціальної підтримки області виконали план відправок.

Читайте також Я боявся, що не побачу сина. Святослав Шмиглик пояснив, чому і як випав з 5 поверху військкомату

"Вночі "відловили" 40 хлопців": на Тролейбусній батьки з адвокатами штурмують військкомат (оновлено)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up