Партнер рубрики Події

На Алясці і Сонячному численні затори. Є відео (оновлене)

На Алясці і Сонячному численні затори. Є відео (оновлене)
  • Про численні затори на дорогах мікрорайону Аляска і Сонячний ввечері 11 жовтня "20 хвилин" повідомляють читачі.
  • Акції протесту планують продовжити 12 і 13 жовтня о 18.30 біля котельні на Київській

"21:07 - мільйон машин на дорозі, - пише читачка Аліна. - Наша 18-тка верталася від Подолян так само по Курбаса як і туди їхала, бо на Симоненка все забито. Тягнучка на все кільце від 15 Квітня до кільця на Алясці, де церква. Біля всього того нового ринку. Дуже довго їдемо в маршрутці з Аляски. Зараз їдемо по Київській, по всій вулиці машини стоять. Але наша маршрутка якось потрохи їде. Повземо як равлики. Вже аж біля "Сільпо" їдемо нормально. Біля "Оріону" ужас. Повно машин стоять. І повно патрульних їздить".

Нагадаємо, 11 жовтня о 18.30 біля котельні на Київській, 3с знову продовжувалася акція протесту проти будівництва торф'яних котелень. У разі ігнорування владою мітингарі обіцяли знову перекрити дорогу.

Відео дня

Згодом активісти підтвердили, що перекрито було два переходи - на вул. 15 Квітня і на вул. Володимира Великого. Як і 10 жовтня, 11 жовтня більшість людей уже підійшла на пішохідні переходи. Людей було багато.

До слова, активісти створили групу в соцмережах "Акція протесту "Діалог з владою" - Надал ПРИХОДЬ...."

Активісти пишуть: "ЗАПРОШУЄМО усіх небайдужих мешканців вулиць Київська, 15 Квітня, та Куліша до участі у акції протесту "Діалог з владою" - щодо заборони будівництва котельні на торфі по вул. Київська 3с. В разі відсутності реакції та діалогу з боку міського керівництва ми будемо їх чекати на проїжджих частинах нашого міста. Місце збору: вхід у котельню зі сторони вул. Київська . 

У анонсованій події зазначено, що збір небайдужих планується  ще і 12 та 13 жовтня о 18.30.

Основна вимога: заборона проведення будівельних робіт по будівництву котельні на торфі на території котельні по вул. Київська 3 с. 
"Просимо долучитись та провести аналогічні акції протесту "Діалог з владою" мешканців прилеглих будинків до котелень на торфі по вул. Купчинського, 14а, вул. Л. Українки, 4, вул. І. Франка, 16, вул. Лемківська, 23, вул. Живова, 12, вул. Просвіти, 9. Вашою думкою теж нехтують та не слухають Ваших претензій. Покажіть, що ви "ПРОТИ" і що вас не 10-20 чол.", - йдеться у повідомленні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • ненза

    ті тварі на бляхах нехай спочатку податки заплатять і перестануть людей вбивати на дорогах!

    Іван Савчук reply ненза

    а при чому тут євробляхи? Ви статтю читали проти чого люди мітингують?
  • ігор

    Молодці! інакше ніхто нас не почує, і будемо ми всі жити без жодного парка і в гамні.

    123 reply ігор

    Ти спробуй себе привселюдно спалити, я гарантую, що тебе так швидше почують і по всьому світу покажуть. А в Тернополі на одного підера-активіста стане менше. Ти ж чио саме голосувало за Надала, то ти і винне!!!
  • AnonimX1

    А під Міською радою чи під Білим Домом тяжко мітингувати? і цілий день в барабан чи бубин  валити!!! Але ні.... тре пів міста поставити в затор - це щось дасть... Логіка вищого рівня!!! І чого ви добились? Тільки людям додому добратися нормально не даєте, а люди працювали з 8ранку. Та до одного місця тим депутатам, що ви дорогу перекрили!!! От цілий день слухати звук барабанів більше користі дало ніж перекривання дороги!!!

    Саша reply AnonimX1

    саме так, на мітинги під міською радою Надалу плювати, до слова вчора сам добирався додобу коло двох годин, але не скиглю ...
  • Читач

    "мільйон машин на дорозі"на тернопіль мільйон в пробці😁😁😁😁😁 на одному мікрорайоні) ну ви ше пробок реальних глухих по 10-15км небачили "а маршрутка потрохи їде"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up