37-річний мешканець «Дружби» помер в маршрутці

37-річний мешканець «Дружби» помер в маршрутці
  • Ознак насильницької смерті на тілі поліцейські не виявили.
  • Тіло направили на експертизу, яка має назвати причину раптової смерті.

37-річний чоловік помер вранці 29 березня.

Чоловікові в маршрутці №8 стало погано. Це трапилось у Тернополі, на вул. Бродівській. Пасажири викликали «швидку», повідомили редакцію читачі. Проте врятувати життя чоловікові не вдалось.

На місце події також викликали поліцейських, які, оглянувши тіло, ознак насильницької смерті не виявили, повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

Відео дня
  • Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України, - повідомив Сергій Крета. – Нагадуємо, всі випадки раптової смерті, навіть якщо на тілі під час попереднього огляду не виявляють ознак насильницької смерті, вносять до ЄРДР за ст. 115 ККУ.

В поліції пояснили, коли і кому робитимуть розтин-експертизу
Як вдалось нам з’ясувати, чоловіка звали Михайлом. Проживав він на вул. Лучаківського у Тернополі.

Читайте також Судово-медичну експертизу тіла проводять безкоштовно
Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

Стаття 115. Умисне вбивство

1. Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

2. Умисне вбивство:

1) двох або більше осіб;

2) малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності;

3) заручника;

4) вчинене з особливою жорстокістю;

5) вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб;

6) з корисливих мотивів;

7) з хуліганських мотивів;

8) особи чи її близького родича у зв'язку з виконанням цією особою службового або громадського обов'язку;

9) з метою приховати інший злочин або полегшити його вчинення;

10) поєднане із зґвалтуванням або насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом;

11) вчинене на замовлення;

12) вчинене за попередньою змовою групою осіб;

13) вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за винятком вбивства, передбаченого статтями 116-118 цього Кодексу, - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Я так думаю це серцево-судинні захворювання . Люди завязуйте з фастфудом .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up