8 березня у Тернополі: тюльпани по 20 гривень, троянди - від 30


8 березня у Тернополі: тюльпани по 20 гривень, троянди - від 30
  • У відомому в Тернополі квітковому ринку "стометрівка" 8 березня годі пройти.
  • Чоловіки купують квіти коханим, сестрам, мамам. Жінок теж чимало - вони обирають квіти і для мам, і я для подруг. 

 - Ажіотаж не лише сьогодні, - розповідає флорист Христина. - Вчора, 7 березня, теж було дуже багато людей. Багато клієнтів замовляли букети на сьогодні. Наприклад, я цілу ніч складала букети, спала лише дві години. І уже від ранку тут море людей. 

Традиційно, найбільше купують тюльпани. Цього року вони дешевші, ніж минулого - по 20 грн. Але ціна впала не від того, що немає попиту. Навпаки, їх розбирають за години. 

 - Річ у тім, що продавці, які не є підприємцями, просто набрали собі квітів, а зберігати їх ніде. І, щоб не викидати, то вони знижують ціну, - каже флорист. -  Я маю на увазі тих, хто біля церков продає, на ринку, бабусь.  І ми - підприємці, змушені теж зменшувати ціну. Минулого року тюльпани були по 25 гривень.

Відео дня

·Крім тюльпанів на 8 березня купують троянди. Ціна на них від 30 до 80 грн. Одну орхідею можна купити за 50 грн, а можна букет за 500.

 - Ціна на букети дуже різні, - каже флорист. - Усе залежить від того, які квіти вибираєте, скільки. Люди купують такі квіти, які дозволяють їхні фінансові можливості.

·        

·  Щоб квіти довго стояли, їх потрібно підразти, поставити у відстояну воду. І в жодному разі, як каже пані Христина, не сипати у воду цукру, анальгіну, аспірину та не використовувати інших народних методів. Воду, також, потрібно міняти, але обов'язково на відстояну. Можна раз в три дні.

- Якщо це троянди, то стебло квітки має бути занурене у воду на дві третіх, - додає дівчина. - Якщо троянда хилить "голову", то потрібн обрізати половину стебла і квітка стоїть далі. 

Букети з "оазисом" ( губка, яка добре втримує вологу - ред) теж потрібно підливати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анна Фролова

    А краще за все замовляти букети на сервісі доставки BuketExpress. Там завжди найкрасивіші квіти. А до кожного свята завжди шалені знижки. Тому так вигіндо
  • Діонісій

    може там такі ціни, в магазинах квіткових на 30 відсотків дорожче, тюльпан 30 грн, троянди від 40 грн.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up