Партнер рубрики Події

Адвокат скандальної водійки Зоткіної хоче подати клопотання

Адвокат скандальної водійки Зоткіної хоче подати клопотання

Дві постанови оскаржує водійка Nissan Наталія Зоткіна. Судове засідання по одній з них мало відбутись в апеляційному суді 19 жовтня. Проте його перенесли, бо адвокат жінки хоче подати клопотання.

Нагадаємо, біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan 6 серпня знесла огорожу. З відео, яке поширювали у соцмережах тернополяни, помітно, що вона була не зовсім твереза. Жінка нецензурно висловлювалася на адресу патрульних та відмовилася пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі. 

Суд у справі відбувся 31 серпня. На судове засідання обвинувачена не з'явилась, хоча в суді була. Суд призначив штраф у розмірі 10 200 грн з позбавленням права керування на рік. Заплатила вона і штраф за знесені чотири секції турнікетної огорожі на вулиці Замковій та дві пошкоджені секції - 10 610 грн. Але пані Зоткіна подала апеляційну скаргу на дві постанови. Судове засідання в апеляційному суді по одній з них мав відбутись у середу, 4 жовтня о 14.00. Суддя - Ірина Лекан. Але засідання не було. В суді пояснили, що це у зв'язку з ліквідацією апеляційного суду Тернопільської області. 

Подають клопотання

Розгляд апеляційних справ уже відновили. Як повідомили в суді, пані Зоткіна оскаржує дві постанови: за ст. 130 "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" та за ст. 124 "Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна". 

Відео дня

Розглядати заяву пані Зоткіної по ст. 130 мали 19 жовтня, проте засідання перенесли на 26 жовтня. Адвокат водійки хоче подати клопотання, але яке саме в апеляційному судді не знають. Розгляд заяви за ст. 124 призначили на 23 жовтня. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Іван Шеліхевич

    Які клопотання? Навіщо витрачати наші (платників податків) гроші і час суддів на цю клоунаду? На законодавчому рівні заборонити подавати апеляції на такі справи
  • Nika

    Коли пані Наталя заспокоїться? З відео видно, що вона знаходиться в стані алкогольного чи наркотичного спяніння. https://bit.ly/2ypYeAq

    Nika reply Nika

    Не правильне відео надіслала, ось правильне - https://bit.ly/2CUoNla

  • Roman Snyatovskyy

    А чому було не виклочити камеру і не дати зо 2 рази на Одєссу щоб перед тим як посилати задумувалася що виригує з мордяки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up