Збирають подарунки! П'ять акцій у Тернополі до свята Миколая

Збирають подарунки! П'ять акцій у Тернополі до свята Миколая

До Миколая у Тернополі проводять кілька благодійних акцій, участь у яких можуть взяти всі бажаючі. Готуватимуть подарунки для дітей Тернопілля та дітей прифронтової зони, а також для солдатів  та певної категорії молоді.

1. Акція "Святий Миколай дітям Тернопілля". Проводить її щороку благодійний фонд "Карітас". Долучитися  до неї можуть всі бажаючі. Організатори акції готують подарунки для дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах: діти-сироти, напівсироти, діти з малозабезпечених сімей тощо. Також подарунки до Миколая даруватимуть молоді з обмеженими можливостями, яка бере участь у проекті "Життя у повноті".

Організатори акції просять приносити:

- солодощі,

Відео дня

- книжки,

- канцелярію,

-одяг, іграшки і гроші.

Одяг, книжки та іграшки можуть бути вживаними  Речі можна приносити в Тернопільський благодійний фонд “Карітас”  за адресою, вул. Замонастирська, 1.

Збирають речі та гроші  до 18 грудня.

Організатори акції готують подарунки для приблизно для 200 осіб з Тернополя та Тернопільської області.

Реквізити для пожертв: 21162280 Тернопільський благодійний фонд "Карітас" р/р№2600201171387 МФО352365 ЦВ ПАТ Кредобанк

2. Акція "Миколай про тебе  не забуде". При храмі св.Йосафата у Тернополі діє "Фабрика Миколая", яка готує подарунки для дітей-сиріт, напівсиріт, дітей із малозабезпечених сімей тощо, а також для дітей з прифронтової зони з міста Лисичанськ.

Усіх бажаючих долучитися до акції організатори просять приносити:

- солодощі;

- канцелярію;

- засоби гігієни;

- кошти.

Ігрушки можуть бути вживаними, проте в хорошому стані.

Всі речі можна приносити в будь-який католицький храм Тернополя.

До акації підготували скриньки для пожертв, які розмістять у всіх храмах УГКЦ Тернополя, закладах харчування, навчальних закладах. Крім цього, в рамках акції в ресторані "Мамонт" в неділю відбудеться благодійний концерт, виручені кошти з якого підуть на закупівлю подарунків. Виступатимуть два тернопільські гурти "Лос колорадос", Bugs Bunny. А 26 листопада біля всіх греко-католицьких храмів організатори акції продаватимуть пряники. Виручені кошти з продажу теж витратять на подарунки для дітей.

Охоплює акція понад  2000 дітей.

Збирають речі та кошти до 15 грудня.

Координатор акції Ірина 0971863959.

3. Акція "Святий Миколай - сиротам".   Для дітей дитячого будинку «Малятко» та Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку проводять збір подарунків та коштів на подарунки. Крім цього кожен бажаючий може здійснити мрію сироти: вихованці цих будинків пищуть листи Миколаю, де просять втілити їхні бажання в життя. Добровольці можуть виконати їхню просьбу.

Кожен бажаючий долучитися  до акції може:

- приготувати індивідуальний подарунок дитині, про який вона просить у листі до Миколая; (фото листів на  сторінці організаторів акції у Facebook); 

- для вихованців  дитячого будинку «Малятко» (0-4 роки) принести одяг, взуття, канцелярію, іграшки, засоби гігієни. Речі та іграшки бути вживаними, але хорошому стані;

- перерахувати кошти на наш картковий рахунок.

Збір коштів та речей триватиме до 15 грудня.

Речі можна приносити:

  • для тернополян: вул. Київська, буд. 8, кв.196. 
  • для іногородніх: можемо отримати Ваші пакунки на Новій пошті (відділення №8, м. Тернопіль, отримувач Данилюк Ірина Євгеніївна, тел. +38 097 882 55 73).

Гроші можна переказати на картковий рахунок у Приватбанку № карти 4731185612292083, отримувач Томчак Мар'яна Михайлівна.

4. Акція "Подарунок для солдатів на Миколая".

Збирають речі та кошти на подарунки для солдатів. Таку ініціативу представив міський голова Сергій Надал, директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» о. Андрій Марчук, голови громадських організацій «Схід і Захід єдині» та «Тернопільська міська організація ветеранів АТО». 

Всі, хто хоче зробити подарунок солдатам, може приносити у вищевказані організації такі речі:

- теплий одяг,

- засоби гігієни,

- солодощі,

- дитячі малюнки тощо.

Збирають речі  до10 грудня.

Також організатори акції збирають  гроші на подарунки бійцям.

Реквізити для перерахування коштів на потреби військових: (з вказівкою - «Подарунок солдату на Миколая) ЦФ ПАТ «Кредобанк»  МФО 325365 Р/Р 26005010171387 ЄДРПОУ 21162280, м. Тернопіль, вул. Замонастирська, 1.

5. У Тернополі стартувала акція «Іскра милосердя».

Для дітей із малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та напівсиріт, які не проживають в сиротинцях, для дітей, чиї батьки важкохворі тощо збирають подарунки до Дня св.Миколая.
 

Контактні тел.: 096-654-59-36 (Оксана), 068-646-41-07 (Ігор).
 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up