Альона Альона, Вакарчук, Федишин і не тільки: хто виступить у Тернополі та скільки коштують квитки

Альона Альона, Вакарчук, Федишин і не тільки: хто виступить у Тернополі та скільки коштують квитки

У червні в Тернополі відбудеться сім “живих” концертів. Виступи дадуть як давно заслужені представники вітчизняної естради, так і музиканти, які набирають популярність. Ціни на квитки коливаються від 200 до 3000 гривень.  Коротко про кожну з музичних подій далі!

Червень у Тернополі заповнений концертами на будь-який смак і гаманець. Відвідайте один чи зберіть повну колекцію червневих подій. Але головне - пам'ятайте про карантин та не забудьте про маску та антисептик. 

Міша Крупін та гурт «Корупція»

5 червня 2021, 19:00

Нічний клуб «PULSE»

Відео дня

Вартість квитків: 350-3000 грн.

Михайло Крупін – харківський музикант, який працює в індустрії вже двадцять років, він писав тексти для відомих російських реперів, в середині двохтисячних виступав під псевдонімом «Дядя Вася». Акцент у своїх виступах Міша Крупін робить на іронічних текстах про жінок, силовиків і корупцію як без неї. Щодо звучання, то музика виконавця є нео-шансоном.

Alyona Alyona

08 червня 2021, 19:00

Палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Вже не перший рік головне ім’я українського репу нової школи завчасно збирає «карантинний аншлаг» в Тернополі. Усі квитки в на восьме червня в ПК «Березіль» розкуплено. Їх ціна коливалась від 300 грн до 600 грн.

Святослав Вакарчук. Оранжерея

14 червня 2021, 20:00

Палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Вартість квитків: 1100-1950 грн

Менш ніж за тиждень після Alyona Alyona в «Березілі» виступатиме музикант, який не потребує представлення. Святослав Вакарчук пише новий альбом з «Океаном Ельзи», та його вистачає і на сторонні проекти. Ось що каже про цей тур сам музикант у своєму «Фейсбуці»: «Одного дня, працюючи в студії, я подумав: а чому б, поки готуємо новий альбом та великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проект і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а будучи вуличними музикантами?

Так і народилась ідея мого нового проекту.»

LVIVDANCECLUB

18 червня 2021, 20:00

Нічний клуб «На Пошті»

Вартість квитків: 200 грн

Гурт LVIVDANCECLUB минулої зими виповнилося вже шість років. За цей час учасники встигли виступити на найбільших українських музичних фестивалях, випустити три студійні альбом і взяти участь в кількох музичних конкурсах. І лише цього літа гурт робить свій перший тур Західною Україною, тож не прогавте можливість познайомитись з крутим українським виконавцем в живу.

Олег Собчук. Квартирник в рамках велозаїзду «НЕзалежний»

23 червня 2021, 19:00

Ресторан «Navi»

Вартість квитків: 400 грн

Лідер гурту «СКАЙ» їде велосипедом через всю Українку і в дає концерт в містах на своєму маршруті. Квартирник з акустичною гітарою і підбіркою найкращих хітів колективу. Крім музики відвідувачам концерту вдасться поспілкуватись з Олегом.

Один в каное

 25 червня 2021, 19:00

Тернопільський академічний обласний український драматичний театр Т. Г. Шевченка

Вартість квитків: 240-400 грн

Коли говорять про якісну українську музику «Один в каное» це одне з перших імен, яке спливає в моїй голові. Група святкує свій 10 ювілей туром по містах України. Якщо ви чули їх музику хоча б один раз, то добре розумієте їх крутість, якщо не чули ніколи – живий звук найкращі обставини знайомства з гуртом.

Ірина Федишин

30 червня 2021, 20:00

Палац культури «Березіль» ім. Леся Курбаса

Вартість квитків: 250-550 грн

Закриватиме перший місяць літа концерт королеви народно-популярної музики Ірини Федишин. Співачка на сцені вже 13 років і за цей час зібрала велику армію шанувальників в Україні та за її межами. Ірина – авторка більшості пісень, які вона виконує, а її концерти дають заряд енергії, що не вичерпається до кінця літа.

 

Автор: Остап Грицишин

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up