В аварії, що трапилась у Польщі, постраждали двоє водіїв з Тернопільщини. Що з пасажирами?

В аварії, що трапилась у Польщі, постраждали двоє водіїв з Тернопільщини. Що з пасажирами?
  • Автобус, який перевозив близько 40 громадян України, потрапив у ДТП поблизу міста Богуславіце Сілезького воєводства на півдні Польщі 2 липня. 
  • Наразі, підтверджено, що автобус виїхав із Тернопільського автовокзалу. Постраждали двоє водіїв з Тернопільщини.

- “На автодорозі №1 поблизу міста Богуславіце Ченстоховського повіту Сілезького воєводства сталося ДТП за участю вантажівок й автобуса українського перевізника. У ньому перебувало близько 40 громадян України. Внаслідок аварії пошкодження різного ступеня отримали 16 осіб, з яких шість осіб госпіталізовано, одна з них перебуває у критичному стані”,-  повідомляє "Укрінформ". 

Більше читайте у матеріалі: "У Польщі в аварію потрапив автобус, який їхав з Тернополя. Є травмовані, одна особа - у критичному стані (ФОТО)

У Польщі в аварію потрапив автобус, який їхав з Тернополя. Є травмовані, одна особа - у критичному стані (ФОТО)

Відео дня

2 липня ЗМІ повідомляли, що постраждали 16 пасажирів, шестеро з яких потрапили до лікарень, одна особа – у критичному стані. 

Кількість постраждалих зросла 

Станом на ранок 3 липня кількість потерпілих в аварії - 31 особа. Таку інформацію надали у міністерстві зовнішніх справ України у відповідь на запит журналістів "20 хвилин".

-  За даними Генерального консульства України в Кракові, станом на ранок 03.07.2020, кількість постраждалих громадян України внаслідок зазначеної ДТП зросла до 31 особи, - йдеться в повідомленні. 

 26 людей зазнали легких травм, одна людина в стані середньої тяжкості. Ще 4 наших співвітчизники госпіталізовані до місцевих медзакладів у тяжкому стані.

Наразі на місці працює консул Генерального консульства України в Кракові, надаючи українцям необхідну допомогу.

Автобус виїхав із Тернополя

Наразі відомо, що автобус "Тернопіль - Варшава" виїхав із Тернопільського автовокзалу 2 липня у 00.15. Інформацію підтвердили у відділі міжнародних перевезень Тернопільського автовокзалу. 

Журналісти "20 хвилин" зв'язались із перевізником, який обслуговує даний рейс. Інформації про те, скільки людей із Тернопільщини перебувало в автобусі, коли сталась аварія, станом на 13.30 у перевізника не було.

- Я очікую на інформацію з консульства, - повідомив перевізник. - Наразі відомо, що постраждали два водії автобуса. В одного з них - перелом двох стегон. В іншого -  переломи 9 ребер та переламаний ніс. Обидва водії - з Тернопільщини. Який їх стан наразі - невідомо. 

Як повідомив перевізник, із Тернопільщини в автобусі було троє пасажирів. Усі вони вийшли у місті Чистохово. 

Як тільки з'явиться інформацію про те чи були в автобусі пасажири із Тернопільщини, ми опублікуємо її на сайті. Стежте за оновленням матеріалу. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олічка Черешнюк

    Причина аварії яка?
  • Ярослав Довгополий

    А яка причина аварії?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up