Головні фішки "Файного зимового містечка-2021". Чи варто чекати на грандіозні гуляння в Тернополі?

Головні фішки "Файного зимового містечка-2021". Чи варто чекати на грандіозні гуляння в Тернополі?
  • Уже незабаром розпочинається сезон зимових свят. Але чи не завадить карантин насолодитись новорічною атмосферою тернополянам і гостям міста? 
  • 9 грудня виконком затвердив проєкт "Файного зимового містечка-2021". Яким воно буде цьогоріч — читайте нижче. 

Прогулянка з сім'єю у "Файному зимовому містечку" вже стала сімейною традицією на новорічні свята для тернополян. І Різдвяному містечку таки бути.  Рішення про це прийняв міськвиконком на засіданні 9 грудня. Щоправда, змін цього року таки варто чекати.

Відповідно до рішення, містечко функціонуватиме з 11 грудня до 14 лютого. Ковзанка на Театральному майдані працюватиме аж до початку березня. Атракціони для дітей теж невдовзі розпочнуть роботу. Наразі йде мова лише про ці розваги. 

Через карантин зимову ярмарку цього року не проводитимуть. До слова, таке рішення міська рада прийняла після опитування містян щодо заходів, які треба проводити на свята.

Відео дня

Яким було "Файне зимове містечко-2020"

Окрім головної ялинки, «Файне зимове містечко 2020» мало каток, гірку для сноутюбів, різноманітні атракціони для дітей та дорослих, сцену, де проходили концерти, «Резиденцію святого Миколая» та ярмарку, де можна було придбати різні сувеніри, їжу та напої. Розташоване воно було на двох локаціях: Театральний майдан та "Єлисейські поля". 

Цього року Різдвяну ярмарку планували теж за межами Театрального майдану, але  і це рішення виконком вирішив не підтримувати. 

Детальніше про те, якими були свята минулого року, читайте у матеріалі "Концерти, атракціони, смаколики та конкурси: як відпочивають тернополяни біля головної ялинки"

Концерти, атракціони, смаколики та конкурси: як відпочивають тернополяни біля головної ялинки

Що цікавого буде у "Зимовому містечку - 2021"?

Про цьогорічне зимове містечко говоримо із одним з організаторів, керівником Туристично-інформаційного центру Тарасом Ковальчуком. 

— Буде ковзанка. Будуть атракціони: дитячі, сімейні та дорослі, і не буде торгівлі, — каже Тарас Ковальчук. —Тієї ярмарки, до якої ми звикли в попередні роки, не буде. Ковзанку за сприятливих умов плануємо зробити до свята Миколая. Тоді ж і запалити ялинку. 

Тарас Ковальчук каже, що атракціонів цього року буде більше. Зараз організатори чекають з реставрації карусель європейського формату, також буде сімейний атракціон "Восьминіг" та ще кілька нових локацій. 

— Підрядник, який займається ковзанкою, оновив ковзани, купив нові, додав локери, де люди зможуть залишати речі на час, коли перебувають на ковзанах, — продовжує організатор. — Карантин, звісно, вплинув на плани. Тому важко сказати, чи можна чекати чогось нового і грандіозного.

У скільки обійдеться приготування, пан Ковальчук не каже. Лише зауважив, що з міського бюджету додаткових коштів наразі не виділяли. Чому ярмарці не дозволили відбутись, чоловік теж не розуміє, адже у Львові цього року вона працюватиме, у Києві — теж, а в Хмельницькому вона вже працює. 

Про те, як святкуватимуть інші міста, читайте у матеріалі за посиланням тут 

Читайте також:

Яким буде «Файне зимове містечко 2021» та на що можна було б витратити ці гроші

Опитування

Чи потрібна "Різдвяна ярмарка" біля ялинки

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Третяк

    Як як, головне не в ковідному відділені лікарні, з тими вашими масовими обжировиськами і пиятиками на площі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up