"Бідолаха два дні просидів у криниці". Тернополянка розшукала рятувальника, який допоміг її собаці

"Бідолаха два дні просидів у криниці". Тернополянка розшукала рятувальника, який допоміг її собаці

Відома тернополянка, дружина політика Дарія Побер подякувала тернопільському рятувальнику Михайлу Маслянці за те, що той витягнув із криниці її пса. Каже, якби не він, то домашнього улюбленця уже не побачили б.

Півторарічний Джек – породи Акіта. За словами господарів, вибіг з дому і зник. Шукали повсюди, давали оголошення у соцмережах.

- Ми всі дуже хвилювалися, бо любимо собаку. Найбільше сумував син. Коли Джек прийшов через два дні додому, то ми були дуже щасливі. Син кинувся обіймати його, брудного. Лапи були закривавлені, порізав десь. Ми відвезли собаку до ветеринара, - розповідає Дарія.

Згодом у Фейсбуці жінка побачила пости тернополян, які розповідали, що такого ж собаку рятувальники нещодавно витягнули із криниці.

Відео дня

- Ми навіть подумати не могли, що він пережив стільки пригод. Ми живемо в Кутківцях, а знайшли його на закинутій фермі у Пронятині. Бідолаха два дні просидів у криниці. Як вже потім дізналася, перехожий, якого звати Олександр, гуляв там зі своєю собакою і почув скигління тварини. Потім викликав рятувальників, - продовжує вона.

На виклик небайдужого перехожого приїхав начальник рятувального відділення управління ДСНС в області Михайло Маслянка. Дарія Побер розшукала та подякувала чоловікові за допомогу.

- Собака був повністю у воді, лише голова стирчала. Певно, намагався вибратися, бо лапи були порізані. Ми витягнули його з ями і відпустили. Тоді навіть не знали, що він домашній, думали, що безпритульний. Собака побіг собі. А потім власники подзвонили та подякували за порятунок тварини, - розповідає пан Михайло.

 

Чоловік зізнається, що дуже здивувався тому, що господарі розшукали його. Адже, каже, як завжди, виконував свою роботу.

- У нас таких випадків багато буває. Люди часто звертаються. А ось навесні та влітку буде ще більше дзвінків, - зауважує рятувальник. – Насправді, нічого надзвичайного не зробили. Звісно, було трохи лячно, але собака не був агресивний. Дуже приємно чути вдячні слова, таке в нашій роботі трапляється нечасто.

Дарія Побер щиро дякує всім небайдужим за допомогу. Вона вкотре переконалася, що світ не без добрих людей. Тернополянка та вся її родина радіють поверненню Джека додому. Додають, що пильнуватимуть собаку тепер ще більше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Marcus Aurelius

    Рятувальники і вогнеборці -святі люди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up