Біля Тернополя з'явилася яскрава фотозона (ВІДЕО)

Біля Тернополя з'явилася яскрава фотозона  (ВІДЕО)

У селі неподалік Тернополя просто неба облаштована фотостудія з гарбузами і сіном.

Фотографуються з гарбузами, на гарбузах і навіть під ними: незвична інсталокація з'явилася є у селі Острів неподалік Тернополя. Про цікаву фотозону повідомляють у ТСН.Ранок.

15 тонн гарбузів стали декораціями в імпровізованій фотостудії просто неба. Вхід сюди безкоштовний і зайти треба гарбузовою аркою. Гори з гарбузів та тюки з соломи, що завалені кабаками. Тут багато фотолокацій наче у справжній фотостудії: дзеркало, гойдалка, лаунж зона — усе посеред гарбузів. Кольори — від жовтогарячого до яскравого помаранчевого.

Гарбузи звозили з усієї області та найбільше їх із села з промовистою назвою Гарбузів. Безкоштоковну фотолокацію організувала для людей родина місцевих підприємців, аби осінь заграла для усіх яскравішими барвами. Бавляться гарбузиками і маленькі діти, батьки яких привозять з міста, щоб показати іграшки від природи.

Відео дня

Сюди ж обіцяють привезти найбільшого гарбуза Тернопільської області. Його оберуть через оголошений в соцмережі конкурс. Власник найважчого кабака отримає винагороду. 

Читайте також ТОП-10 фактів про гарбуз. Чи знаєте ви їх? Пройдіть ТЕСТ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up