Бог дав йому здатність бачити руками: раптово відійшов у вічність талановитий масажист з Тернополя

Бог дав йому здатність бачити руками: раптово відійшов у вічність талановитий масажист з Тернополя

Відійшов у вічність талановитий масажист Степан Степанович Пекельний.

Сумну звістку повідомляють на сторінці  Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації з Наталею Турецькою.

— Відійшов у вічність наш щирий друг, дорогий колега, талановитий масажист - Степан Степанович Пекельний, — йдеться у повідомленні. — На 46-му році життя він покинув земний світ. Для нас це величезна і раптова втрата, в яку досі не можемо повірити. Він поєднував у собі стільки людяності, порядності та чесності... глибоко відчував серцем. Бог дав йому здатність бачити руками (бо зовсім не бачив очима).

Відео дня

Своє життя він присвятив масажу. Навчався на Херсонщині в Генічеському медичному училищі за спеціальністю «сестринська справа» на спецкурсі для незрячих та слабозрячих студентів, де детально вивчав всі техніки та види масажу. Божий Дар, чуття, працелюбність, інтерес та любов до людей творили чудо.

Вилікував та допоміг почувати себе здоровішими сотні людей, серед яких і вихованці Центру. Ми, колеги, і самі часто навідувались до "цілющого кабінету" Степана Степановича. З ним можна було поділитись усім, отримати влучну пораду, а його жарти були окремим напрямком мистецтва.

Робочий день не починався без спільної кави, цікавих розмов й ранкового "обходу Степановича» (як ми це часто жартома називали поміж собою). Потім він сумлінно брався за улюблену справу. Знав усіх дітей, відчував їх фізичні проблеми та мав чітке розуміння, які точки потрібно задіювати. Діти теж обожнювали свого масажиста, бо він викликав у них особливу довіру.

Жодне порушення ходи колег чи порушений ритм дихання чи зміна настрою, що змінювало запах парфумів – не проходило повз нашого Степана Степановича – його компенсаторно гострий слух, нюх, високе тактильне чуття «ремонтували» колектив.

А ще він захоплювався читанням аудіокниг та музикою. На корпоративах нам завжди випадала нагода послухати, як звучить баян в руках Степана Степановича. Він додавав веселощам вогню, а нам всім – радості життя.

За ці роки ми стали родиною . Для нас Степан Степанович уже давно зайняв окрему нішу у серці. Світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.

Дякуємо, Степане Степановичу за присутність у житті кожного з нас, ми цінуватимемо пам'ять про Вас... Спочивайте з Богом.

🔘 Прощальна панахида відбудеться сьогодні о 20:00 у "Домі Печалі" на Микулинецькій

🔘 Похорон відбудеться завтра об 11:00 у с.Золотники Теребовлянського району.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Natalia Natalia

    Царство небесне!
  • Оксана Бошкевич

    Царство небесне. Працювали разом в  санаторію дитячому в Петриках.
  • Наталія Флінта

    Хай з Богом спочиває
  • Svitlana Vyshnevska

    Напишіть що трапилося?

keyboard_arrow_up