Брати гроші за паркування на Оболоня чи Замковій не можуть

Брати гроші за паркування на Оболоня чи Замковій не можуть
Днями в Тернополі змінився оператор паркування, який повідомив, що працюватиме по новому і в рамках закону. Ми, в свою чергу, вирішили нагадати водім, де можуть брати гроші за паркування, а де ні, а також графік роботи платних парковок міста.

Паркуванням, до розірвання угоди, займався ПП Євген Тешнер. Та його робота і щодо паркування і щодо якості надання послуг і щодо господарювання на майданчиках викликала багато претензій як зі сторони водія, так і з боку мерії. Тому угоду з цим підприємцем розірвали, а на конкурсі з вибору операторів паркування переміг тернополянин Микола Мисенко. Однією з проблем, на яку нарікали міщани при попередньому оператору, і яка сподіваємось не виникатиме з новим, - збір грошей з водіїв на сусідніх з парковками вулицях. Також гроші за паркування брали й тоді, коли парковка офіційно не працювала, бо ж кожна має свій затверджений графік.

- Двічі зустрічався з таким вимаганням, - каже тернополянин Вадим Савка. - Приміром підходив паркувальник на Замковій, навпроти "Тернополя" і казав платити бо тут - парковка. Я попросив якісь документи, які б то підтверджували. Показав рішення чи то сесії, чи то виконкому міськради про те, що Тешнеру парковки дали. Я наполіг аби показав перелік парковок. Приніс за 10 хвилин. Замкової там не було. Сказав паркувальнику, що якщо ще раз підійде – міліцію викличу. Як рукою здуло.

Ще гірша ситуація біля ринку на Оболоня. Там парковки, згідно з документами нема, але часто ходили хлопці в жилетах паркувальників.

Відео дня

- Що мене дивувало: майже всі водії давали по 4 гривні і навіть не задумувались, - каже пан Савка. - Коли підходили до мене, я казав, що тут безоплатна парковка і платити нічого не буду. На якісь знаки показували, розмітку, казали що не просто так тут стоять.... Сподіваюсь, така історія не продовжилась з новими паркувальниками.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • mark

    вже якщо різати правду-матку - то до кінця. єдине місце де водій зобов'язаний оплатити парковку - це біля Молока. все. жодне інше місце, де ходять попрошайки в жилетах не обладнане відповідно до вимог законодавства. "парковщики" поза законом. жодних розрахунків готівкою! цим ви набиваєте не казну, а кишені надала і ко.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up