- Я уже вчетверте знімаюсь у програмах на СТБ, - розповідає Віталій Гуралевич. - Вперше знімався в новорічній програмі. Показував майстер-клас як оформити нарізку до святкового столу у вигляді метелика.
Після того на каналі дізнались, що Віталій ще й бренд-шеф українського, італійського та японського ресторанів і вміэ готувати суші. Тоді його запросили на програму приготувати роли.
- Їм сподобалось, як я готую, презентую, розповідаю, які техніки використовую, - каже шеф-кухар. - Втретє мені запросили, як експерта програми. Там була тема про отруєння ролами. Вона ще не вийшла в ефір. А під час останніх зйомок я готував роли. Робив це з шефом, який мене навчав. Його запросили, як мого першого вчителя, щоб подивитись, наскільки я виріс в професійному плані.
Для шефів влаштували змагання: вони крутили роли на швидкість. Завдання ускладнили тим, що замінили рис на гречку та перлову крупу.
- Мені випала перлова крупа. Були незалежні експерти, які дегостували роли, - розповідає Віталій. - І всі три експерти надали перевагу моїм.
Тернополянину дали відзнаку експерта "Все буде добре". Чоловік каже, що йому дуже приємно, що його запрошують на телепрограми і прислухаються до його думки.
А їздив на зйомки у Київ Віталій за день до того, як приймав 30 гостей у рамках кулінарного проекту "13 шефів". Про це детальніше читайте тут: Десерт з ефектом дракона, консоме та власний шовдар. Чим дивував учасник проекту "13 шефів"
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер