Буревій наробив лиха у Тернополі та області (оновлено)

Буревій наробив лиха у Тернополі та області (оновлено)
  • За два дні стихія наробила шкоди на Тернопільщині.
  • Ламались гілки, падали дерева, зривало покрівлю та обпадала плитка на фасадах. Такі наслідки негоди в області 10-11 березня.

Стихія в Баранівці Бережанського району.

Внаслідок ускладнення погодних умов, пов’язаних з поривами вітру, на території області найбільшої шкоди завдано в Теребовлянському, Борщівському, Чортківському, Заліщицькому та Підволочиському районах.

Відео дня

В с. Поділля Заліщицького району внаслідок сильного пориву вітру зірвало покрівлю з будівлі свинарника ТзОВ «Маяк». Загальна площа будівлі орієнтовно 2000 м.кв, знищено половину покрівлі. На даний момент в будівлі проводиться реконструкція, приміщення не діє та не заселене тваринами. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює комісія Заліщицької РДА.

11.28.28.jpg

 Заліщики11.26.16.jpg

У місті Чортків на вулиці Шевченка, зірвало покрівлю з будівлі готелю. Орієнтовна площа покрівлі 500 кв.м. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів 6-ї ДПРЧ Управління, оперативна група Чортківського РВ Управління, комісія Чортківської міської ради.

photo_2019-03-11_09-20-39.jpg

photo_2019-03-11_09-20-40 (3).jpg

photo_2019-03-11_09-20-40 (4).jpg

photo_2019-03-11_09-20-41.jpg

 

Внаслідок ускладнення погодних умов, сильних поривів вітру в смт. Підволочиськ по вул. Мстислава, пошкоджено покрівлю на будівлі Підволочиської ЦРКЛ. Орієнтовна площа пошкодженої покрівлі 50 кв.м. В наслідок події ніхто не постраждав. На місці події працює, оперативна група Підволочиського РВ Управління, комісія Підволочиської РДА.

10.24.36.jpeg

10.24.43.jpeg

10.24.45.jpeg

Внаслідок сильних поривів шквального вітру відбулось пошкодження (розкриття) шиферної покрівлі даху будівлі 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області, на площі 40 м.кв.

А у с. Пилявка Бучацького району внаслідок сильних поривів вітру пошкоджено покрівлю даху місцевої ЗОШ на площі орієнтовно 60 м.кв. На місце події виїхала оперативна група Бучацького РВ Управління.

В с. Залісся Борщівського району пошкоджено покрівлю дитячого садка на площі 45 м.кв, в с. Ланівці Борщівського району пошкоджено покрівлю місцевої ЗОШ на 35 м.кв, а в с. Хмелівка Теребовлянського району пошкоджено покрівлю ЗОШ на площі 40 м.кв.

В с. Ілавче Теребовлянського району пошкоджено купол місцевої церкви.

В с. Іванівка Теребовлянського району внаслідок сильних поривів вітру впала водонапірна вежа, недіюча та недобудована.

В с. Гумниська Теребовлянського району пошкоджено покрівлю місцевого будинку культури на площі 30 м.кв.

"Шановні водії. Хто вирушає у дорогу, то будьте обережні. Сухі дерева падають на дорогу. Прохання до місцевої та районної ради прийняти міри на зрізування та прочищення сухих дерев у посадках щоб уникнути негараздів Дерева падають на перегоні Вікторівка Теофіпілка 11 03 2019", - пише Юрій Музикант.

Вулиця Танцорова у Тернополі.

 

Шановні громадяни! За повідомленням синоптиків у західних областях України наразі спостерігаються потенційно небезпечні погодні умови у вигляді сильного вітру.
 
Така ситуація небезпечна тим, що чи не кожне дерево, елемент конструкцій будівлі чи білборда може стати потенційним убивцею, або важко травмувати тих, хто знаходиться поруч. 
Тому я закликаю усіх у період оголошення штормового попередження бути обережними, з особливою увагою віднестися до безпеки дітей, а також стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов у відповідному розділі веб сайту УкрГідрометцентру за посиланням: https://meteo.gov.ua/ua/33345/storms.

Нагадуємо, що під час сильного вітру не слід перебувати поруч з деревами, рекламними щитами, парканами, і не паркувати поруч з ними автомобіл, повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Герасимчук Ростислав

  • марина

    а хто повідомляв про штормове попередження
  • марина

    а хто повідомляв про штормове попередження
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up