Воюють уже на вході! У карантин черг до секонд-хендів ніхто не відміняв (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Воюють уже на вході! У карантин черг до секонд-хендів ніхто не відміняв (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У місті працює чимало секод-хендів, де купують речі тернополяни. Чи дотримуються там карантинних норм та чи безпечно там купувати? Дізнавався журналіст «20 хвилин».

У різних секонд-хендах асортимент оновлюють в певні дні тижня. У день завозу товару біля магазинів збирається чимало людей.

Як розповіла тернополянка пані Зоя, біля приміщень шикуються довгі черги, бо люди хочу вхопити недорогі та нові речі.

Відео дня

- Люди приходять за дві, за три години до відкриття, бо всередину пускають по кілька чоловік – один виходить інший заходить, - каже жінка. – Хто перший займе чергу, той кращі речі зможе вихопити. До карантину черги також збиралися, але всі одразу після відкриття залітали і штовхалися. Тепер всередині спокійніше, але перед входом всі на купі воюють, хто перший займав чергу, бо впускають по 10 – 15 людей.

В одному з секонд-хендів ми не побачили великої кількості людей, бо після оновлення речей вже минуло кілька днів. У приміщеннях всі в масках, однак дехто спускає їх на бороди. За соціальну дистанцію також всі забувають, однак працівники періодично нагадують покупцям про маски.

А от темературний скринінг проводять не всюди, а лише у великих магазинах. На входах є і антисептики. Ними можуть скористатися покупці. У деяких магазинах продавці записують кількість покупців, які знаходяться в залі.

- Я не боюсь купувати тут речі, бо я не ходжу в перші дні, коли є натовпи, - каже тернополянка Ніна. – Одягаю маску, вдома речі всі одразу перу. До того ж, не так часто буваю в таких місцях. Я вже пенсіонерка, грошей ледве на комуналку, їжу та ліки вистачає, тому одяг доводиться купувати на секон-хендах. Буває щастить і знаходжу майже нові речі.

Опитування

Чи купуєте ви речі на секонд-хендах під час карантину?

Довгий час секонд-хенди у місті були зачинені через жорсткий карантин, однак тепер тернополяни можуть придбати там речі.

А ви купуєте речі на секонд-хендах? Чи часто бачите черги перед входами? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Яна Нечемна

    Так! Відвідую. Бо маю дітей малих. Чоботи за 3000 собі в магазині не дозволю. Та й штани їм на пару місяців за 300-500, то дорого.
    А куди ходити? І що робити? Не підкажете, автори цієї  статті?
  • Петрова Любовь

    Дайте людям спокій! Життя триває! Є приклади Швеції та Білорусії.

    Хтось reply Петрова Любовь

    Бот, та закрийся вже!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up