Партнер рубрики Події

Чи потрібно в Україні каструвати педофілів? (опитування)

Чи потрібно в Україні каструвати педофілів? (опитування)
  • У Казахстані кастрували першого педофіла.
  • "20 хвилин" вирішили запитати читачів, чи варто в Україна каструвати педофілів?

Влада Казахстану вперше в історії країни піддала педофіла хімічній кастрації.

Це сталося через кілька місяців після прийняття нового закону, що дозволяє такий метод покарання за педофілію.

Чи варто таке робити в Україні?

Відео дня
cript>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Anonimus

    Зараз 90% дівчат від 15до 23років виглядають на тверду 35 а дехто і під сорок виглядає, хоча вони думають що це дуже круто і вони такі всі класні зі своїми подружанями особливо коментять це все в інстаграмах, прінцески бла бля!  Дівчата ви не бачите себе зі сторони, ви як клони, навіть клоуни!! Ви не уявляєте наскільки це тупо коли листаєш лєнту інстаграма і оці ваші ідіотські пози з витянутою ножкою, з відведеним поглядом типу в бік дивлюсь це такий дикий ржач  викликає! Круто це коли ти ікона ти оригінал! А не срана дешева копія ! Краса врятує світ беззаперечно, але справжня краса а не ці ваші намальовані брови наколоті губи, ну наколоті ще куда не йшло а коли вони не наколоті а просто випячені як дупа козяча)))це комбо!! Будьте собою а не йдіть на повідку реклами і того що вамєдикєують в тирнетах!
  • Бульба

    А що робити з впливовими людьми, які не дойдуть нете що до кастрації, а і навіть до суду?

    З продажністью наших "найкращих судів в світі" за кілька років половина нації буде без причандал!
  • Marcus Aurelius

    Отже вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку буде каратись кастрацією. Десятки тисяч (в Україні) неповнолітніх (15-16) дітей мають стосунки сексуального характеру із особами які вже досягли 16 років, а тому ці всі випадки будуть підпадати під кастрацію.
    Також не зрозуміло, як каструвати педофілів жіночої статі (напр. контакт сексуального характеру між М. 15 років і Ж. 16 років).

    Marcus Aurelius reply Marcus Aurelius

    Для статті 156 ККУ навіть немає виключень для наступного випадку: ви і ваша дівчина вчитесь у 11 класі. Вам на минулому тижні наступило 16 років. А вашій дівчині наступить через два місяці. У вас був на цьому тижні черговий контакт сексуального характеру (ви вже давно це практикуєте) по взаємному бажанні, і скажімо навіть більше із ініціативі дівчини. Батьки дівчини, дізнавшись про ваші стосунки можуть вас каструвати цілком законним шляхом і підтримуваним на 99% аудиторією 20 хвилин (по к-сті коментарів).
  • Андрій Тирчик

    НЕОДМІННО І БЕЗПОЩАДНО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up