Партнер рубрики Події

Чи включили тепло в школах і дитсадках Тернополя? (ОПИТУВАННЯ)

Чи включили тепло в школах і дитсадках Тернополя? (ОПИТУВАННЯ)

Нагадаємо, 10 жовтня, як повідомляли і міській раді, мав стартувати опалювальний сезон 2021-2022 для лікувальних закладів, шкіл та дитячих садків Тернополя.

У міській раді зазначають, що у Тернополі послугу з постачання теплової енергії надають 41 котельна та паливна, які обслуговують 844 багатоквартирних будинки у місті. Перед початком нового опалювального періоду у них було проведено щорічну технічну діагностику, ремонт та налаштування. Відповідно до підтверджуючих актів, усі тернопільські котельні готові до роботи в новому опалювальному сезоні.

Впродовж останніх років у Тернополі було масштабно реконструйовано шість котелень.

У помешканнях тернополян тепло розпочне надходити тоді, коли впродовж трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становитиме +8ºС або нижче, йшлося у повідомленні міської ради

Відео дня

Чи теплі батареї у вашій школі чи дитсадку? Проголосуйте в нашому опитуванні. А у коментарях пишіть, де опалення ще не включили.

Опитування

Чи теплі батареї у школі чи дитсадку, де навчається ваша дитина?

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Уляна Чопик

    Дайте людям і/о,щоб менше платити і грітись коли людина захоче ,а не платити ціну космос а тепла в хаті немає.
  • Oleg Polishyk

    Обіцянка цяцянка
  • Nata Koko

    Зато в мера тепло
  • Оксана Вінер-Горбенко

    Вже 4-ий день температура нижче +8, а тепла нема, і не передбачається. Вдома 14 градусів, малі діти, перший поверх – підлога як лід! Включіть людям тепло, сволоти!!!

keyboard_arrow_up