Аромати у парку Шевченка усі вихідні - просто неймовірні. Шашлики на мангалі, овочі гриль та вулична їжа - усе це місцеві ресторатори приготували, щоб потішити тернополян справжнім гастрономічним святом.
Пригощають тут як традиційними домашніми ковбасками так і свининою за особливим рецептом, яку готують весь день.
Щоправда, ціни кусаються. За п'ять смажених шампіньйонів та два шматки шашлика вам доведеться віддати 260 грн. За сто грамів шашлика - 50-60 грн, за салат від 30 до 90 грн, за ковбаски - від 30 до 50 грн, овочі гриль вартують від 25 до 40 грн за 100 гр. Найдешевше можна було поїсти свіжих овочів: 100 гр коштує 10 грн.
Черг біля торгівельних точок не було, тай у парку теж було не надто багатолюдно. Тернополянин пан Олег прогулювався на Набережній з сім'єю. Він каже, що про фестиваль не знав, але коли побачили дійство - вирішили зайти.
- Почули, що смачно пахне шашличком. Прийшли на запах. - говорить він. - Щоправда, багато тут не поїсиш. Ціни кусаються.
Окрім смачної їжі, тернополяни могли насолодитись музичними виступами відомих гуртів та спробувати свої сили у майстер-класах та фізичні можливості у спортивній зоні.
А що ви куштували на фестивалі? Відповідь залишайте у коментарях.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер
Ігор
Маючи такий гриль https://kaminy.lutsk.ua/g184-gazovi-gryli/ можна влаштовувати собі свято хоч кожен день))))
Марина