Чотири автомобілі зіткнулися біля Надставної церкви

Чотири автомобілі зіткнулися біля Надставної церкви
  • Біля Надставної церкви на вул. Руській ДТП. Зіштовхнулись чотири автомобілі 21 вересня близько 14.45.

У соцмережах тернополяни активно обговорюють аварію. Кажуть, що у Центрі сьогодні були затори.

 "Там "тянучки" дикі були. Одна з Замкової в сторону Центру, інша від Надставної і до “Зеленої церкви”. То напевно гав і зловив", - коментують у Фейсбуці.

Відео дня

На місце викликали патрульну поліцію,  обставини ДТП з'ясовують.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    От цікаво, тойво, Бульба,  777, David Star - ви насправді такі виродки, чи то служба у вас така?

    David Starr reply Anonymous

    Подобається "гнати" з твоєї тупості, чим більше пінишся - тим веселіше )

    тойво reply Anonymous

    нікого не обзивав спочатку,так найшлись ображені на весь світ.мабуть дитяча психічна травма.

    тойво reply Anonymous

    твоє яке собаче діло.
  • Ярослав

    По Замковій єдиний проїзд з Дружби на БАМ та Сонячний масив, тому і тягучки. Потрібно відкрити ділянку від універмагу до політехнічного інституту і думати  про побудову дороги нової, наприклад , поширити Живова і облаштувати підземні переходи біля базару та автовокзалу.

    тойво reply Ярослав

    З дружби на бам можна по обїздній.

    Ярослав reply тойво

    Чому ні, згоден можна по об'їзній і через Чистилів, Гаї Шевченківські, нова дорога і світлофорів нема.

    Anonymous reply Ярослав

    А ще можна через Львів,  Дубно, Кременець... Хоча через Чистилів не раджу, там зараз ремонт, зо три рази зупиняють, поки проїдеш. Ну а про Живова забудь, там торговий центр на тротуарі, як відкриють то там взагалі задниця повна буде. А можна ж було, з Карпенка попри цегельний на Шептицького, далі по Жива, Гайовій і на Східний. А ще по Галицькій до Універсаму, а міст біля шостого розширити, точніше, ще один чи два тунелі пробити. Але ж дебіли то все забудували.

    тойво reply Anonymous

    Яке один чи два тунелі під колією пробити??Ти хоч маєш найменше поняття шо тут пишеш?

    Anonymous reply тойво

    Дурню, ти навіть і не уявляєш, але то все вже було на генплані міста, який ви, мудаки, похерили. І бульвар по Галицькій, і тунелі, і багато чого іншого.

    тойво reply Anonymous

    і метро з самольотами.менше плану кури.
  • тойво

    якого хрена ви всі в центрі валите??

    Терен reply тойво

    Бо, дебіле, в місті БІЛЬШЕ ДОРІГ НЕМА! Довпойопи його тупо забудовують, а про транспортну інфраструктуру навіть і не думаю. Замість того пару придурків, типу тойво чи бульба щось про пішки чи про голландців, про прогрес і 21 століття  звиздять. Це ж треба такими ідотами бути? Мудаки, та в кожному нормальному місті, чи то в Голландії, чи в Україні, крім пішохідних зон є десятки проїздів, шляхопроводів і розв*язок. Ніде такого ідіотизму, як в Тернополі, нема. Навіть у Львові. якщо центр перекритий, то є зо 5-7 варіантів, щоб місто проїхати в будь-якому напрямку, а в нас, крім центру НЕМА! Бо бидло тупе сільське поналазило, посади собі покупляло і рулить.

    Цікаво, тварюки, коли ви здихати будете, як до вас швидка доїхати має?

    тойво reply Терен

    пішки шуруй.олень.

    швидка доїде без проблем коли вас 90% не буде в центрі.

    David Starr reply Терен

    О, амеба вилізла, ти такий смішний )
  • Бульба

    Банальне недотримання безпечної відстані та швидкості!! А тянучки тут нідочого.

    Anonymous reply Бульба

    Блін, де ж ви такі ідіоти беретесь? Придурку, чим складніші умови руху транспорту, тим вища ймовірність ДТП! Про яку дистанцію і швидкість може бути мов в тягучці, ідоте, коли буває, що за годину 100 метрів проїзджаєш? А от знервованість, втомленість і емоції водіїв зашкалюють. Тоді й подібні ДТП, тоді й пішоходів збивають і в лобову йдуть.Але ж вам дебілам того не зрозуміти. Ви ж місто реконструюєте...

    777 reply Anonymous

    ідіоте, якщо вам умови складніші - то блять не сідайте за баранку. рагулі. понакупляли прав, і звиздять як їм складно.

    тойво reply Anonymous

    От дурні голандці.на роверах по місту їздять.наші "пани" не можуть без машини,щоб не пройти пішки 1 км.

    Бульба reply Anonymous

    Ви ніяким чином не вписуєтесь в життя в міських умовах а також прогрес ХХІ століття з Вами ніяк не поєднується.Ви динозавр, причому нервово неврівноважені та психічно нестабільні! Якщо такі люди як Ви вільно гуляєте нашим містом, мені лячно за своїх дітей,яким Ви можете трапитись на дорозі.

    Терен reply Бульба

    І то вже навіть не смішно, коли бидлота з глухого села щось про міське життя починає таляпати.

    Терен reply Бульба

    Якщо тобі лячно, до дохтора звернись, придурку. Він хоч пігулки порадить.

    Бульба reply Терен

    Мені відомі такі "унікуми" як Ви! Починаючи з дитячого садка вас чмерили, копали під сраку,обзивали брудасом або чмирьом!! Це перенеслось в школу. Добавимо неповноцінну сімю , недостачу уваги від дорослих, і отримали це що є на даний момент - нереалізовану особистість, мабудь і сімї в Вас немає. А якщо і є . то діти не від Вас. Якщо існують такі як Ви , мабуть в Бога є якісь плани на таких. Хто зна?

    І Ви мене не зачіпаєте своїми образами абсолютно. Це Ви живете в гімні, судячи з Ваших коментів, Вам його і нюхати!!

    Anonymous reply Бульба

    Ну і біографія ж в тебе, убогого, з власного досвіду то все тобі відоме. Недарма ж ти таке дебільне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up