Де поповнити карту тернополянина та проїзний: деякі "точки" змінилися

Де поповнити карту тернополянина та проїзний: деякі "точки" змінилися
  • З кількох "точок" забрали термінали для поповнення проїзних. Одна з таких - кіоск з пресою на Руській біля "зеленої" церкви.
  • В ТОВ "Системний зв'язок" кажуть, що цей пункт перенесли у магазин поруч. Всі актуальні "точки" відображаються на сайті "Детранспорту". 

- Вчора (14 березня) хотів поповнити проїзний в "Центрі" на зупинці біля "зеленої" церкви, - каже читач Андрій. - Пані продавчиня сказала, що вона вже не має того терміналу. І не знає, де можна поповнити. 

В ТОВ "Системний зв'язок” кажуть, що кілька пунктів і справді "переїхали". 

- Пункт поповнення із кіоску з пресою на вулиці Руській біля "зеленої" церкви перенесли у магазин "Шинкарик", який розташований в кількох метрах від кіоску, - кажуть в ТОВ “Системний зв'язок”. - Про це на зупинці вивішували оголошення, але напевно їх вже і немає. Також на дверях магазину є інформація про те, що там можна поповнити карту тернополянина або проїзний. 

Відео дня

Дізнатися актуальні пункти поповнення карток тернополянина та проїзних можна на карті detransport.com.ua у розділі "Показати пункти продажу та поповнення е-квитків". 

Читайте такожЛюди масово гублять картки тернополянина. Що робити, якщо ви знайшли чи втратили квиток? 

Купуючи електронну картку, пам'ятайте, що її вартість - 20 грн. Адже у кількох кіосках за такі проїзні просять на 5 гривень більше. У ТОВ "Системний зв'язок" кажуть, що знають про це і неодноразово говорили з власниками, але це нічого не дало.

ТОВ "Системний зв'язок" працює за адресою вул. Чорновола, 1, (2 поверх). Контактний номер -
067-240-03-56 та 40-03-50. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія

    Все майже для людей. Треба бігати по цілому місту, шукати де поповнити той квиток. Не простіши зробити через Приват 24? Або якісь термінали в самих тролейбусах, як це відбувається ві всьому цивелізованому світі. Для чого вигадувати велосипед, ті всі точки поповнення, як є інтернет і всі для того можливості. Тільки треба трішки втратитися, але ж наша влада і той цілий сестемний звязок не хочуть вперто цього робити. А от гроші дерти за виготовлення картки, вони мастаки. Ще пройде трохи часу і знову треба буде переробляти ту картку, оскільки вона має термін дії. І знову треба оплвчувати гроші. А те щоб поповняти, то нехай бігають по місту і шукають ті точки. В всяких закаулках, магазинах. А те що до зупинки потім знову вертатися, то вже системному звязку немає діла. Все для людей. Ага...
  • Роженко

    Поповніть в валютчиків яких покривають менти , тобто вони  дуже себе свобідно
    почувають ,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби 13:50 Чортківські ліцеїстки здобули перемогу на Всеукраїнській олімпіаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up