Партнер рубрики Події

Де у Тернополі найбільші ями на дорогах? (для обговорення)

Де у Тернополі найбільші ями на дорогах? (для обговорення)

Ям на тернопільських дорогах чимало: на вулицях Білогірській, Чумацькій, Лесі Українки, біля "Універсаму". І це не весь перелік, адже ями є чи не на кожній вулиці міста. Десь менші, десь більші, але вони є усюди. 

- При в'їзді на вулицю Білогірську біля дерев'яної церкви ще від літа яма шириною два на два метри, - пише читач. - Неможливо проїхати, в тій ямі колеса можна залишити. Досить вже штани протирати тим, хто відповідає за цю ділянку: виїхати на неї і навести порядок. Там великий район збудували, люди платять податки. 

На величезні ями скаржаться і мешканці вулицях Спадиста та Чумацької, а в міському бюджеті немає коштів на ремонт. 

- В нас не пройти - не проїхати, - каже мешканець будинку на вул. Чумацькій Андрій. - Коли ремонт робили вже не пам'ятаю, тут навіть сніг не розгортають більше десяти років. Раніше ми часто звертались у міську раду, але жодної реакції не було. Перед виборами мер обіцяв, що зроблять Чумацьку, але зробили лише до Дального пляжу. А ця частина так і лишилась. 

Відео дня

Шановні читачі, де у Тернополі ще є величезні ями? Адреси з фото (якщо є можливість) залишайте у коментарях під цією публікацією. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Сергій Блиндюк

    вул. Транспортна на ділянці від вул.За Рудкою до вул. Нечая яма на ямі і болота по кісточки
  • Iryna Kozievich

    “відрeмонтована” вул. І.Франка.Зробили тротуари,а  люди далі ходять по дорозі))

    І цe самий Цeнтр міста...
  • Vasya Straz

    Смакули - від 9-го училища до пожежної частини. Море мамів з діточками по ямах, болоті і т.п. Там їхати  і йти просто неможливо!!! Ні один таксист на виклик не приїде.
  • леся

    по вулиці Протасевича 10а біля 6-го сдочка дорога просто з ям. там яма на ямі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up