Демонтуватимуть МАФи та готуються до фіналу Кубка України з футболу: найцікавіше з міськвиконкому

Демонтуватимуть МАФи та готуються до фіналу Кубка України з футболу: найцікавіше з міськвиконкому

Чергове засідання виконавчого комітету міської ради відбулось у середу, 12 травня. Найцікавіші рішення, які затвердили – читайте у матеріалі.

 Члени виконавчого комітету внесли змін у рішення виконкому від 13.03.2019 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення». За обслуговування лічильників тернополяни платитимуть трохи менше. 

– Закон «Про комерційний облік» вимагав окремо розраховувати витрати пов’язані  з абонентським обслуговуванням загальнобудинкових приладів обліку холодної води, – каже заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міськради Владислав Стемковський. – Ми затвердили вартість, враховуючи планові витрати. Це зменшить витрати з обслуговування вузлів каналізаційного обліку. Вартість обслуговування розділється між споживачами в будинку. Це зменшення вартості для споживочів на 5–10 гривень.

Відео дня

Також розглянули петицію тернополян про ремонт заїзду до школи №28, 29. Вона набрала достатню кількість голосів. Управлінню ЖКГ доручили провести обстеження об’єкту та скласти відповідні акти. У разі потреби – виготовлять проєктно–кошторину документацію та виділять кошти на ремонт.

Також спеціальна робоча група демонтує кілька МАФів, де не встановлено суб’єкта господарювання. Йдеться про тимчасову автоспоруду «Хот–дог», «Торгпреса» та продуктовий кіоск на Привокзальному майдані. Демонтують літні майданчики біля «Бункермузу», на бульварі Тараса Шевченка, 1 та кіоск з продажу преси на вулиці Шептицького біля будинку №20.

Члени виконавчого комітету дозволили офіційним спонсорам фінального матча з Чемпіонату України по футболу проводити торгівлю біля міського стадіону під час матчу. Дозволили продавати продовольчі та непродовольчі товари, окрім алкогольних та слабоалкогольних напоїв. Також підприємців зобов’язали здійснити прибирання на місцях торгівлі.

Порядок забезпечуватимуть працівники муніципальної інспекції та поліцейські. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up