Партнер рубрики Події

Діти топляться, зникають та гинуть у ДТП на Тернопільщині. Правоохоронці нагадують про безпеку дітей влітку

Діти топляться, зникають та гинуть у ДТП на Тернопільщині. Правоохоронці нагадують про безпеку дітей влітку

Десять нещасних випадків за участю дітей сталося на Тернопільщині з початку року, - розповів начальник ГУ Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

- Ювенальна поліція активно піклується про безпеку дітей, але, коли, наприклад, діти пропадають чи потрапляють у небезпечні інциденти, то працюють всі, - розповідає Олександр Богомол. - У цьому році було десять нещасних випадків за участю дітей. Чотири з них смертельних – три утоплення і одне ураження струмом. Всі пам’ятають випадок у Чорткові, коли 14-річний хлопчик зайшов у електрощитову і загинув від удару струмом. Зараз триває розслідування. 

На жаль, діти гинуть і в ДТП, зазначає пан Богомол. Цього року в аваріях травмовано 20 дітей, четверо загинули. 

- Ми проводимо профілактичні заходи згідно спецоперації “Безпечне літо”, - каже пан Богомол.-Звертаємось до батьків та педагогів, щоб приділяли додаткову увагу дітям і їх безпеці. Хочу зауважити, що досить часто у нас пропадають діти і ми їх знаходимо, на жаль не завжди живими. Але загалом за весь час Незалежності незнайдених дітей у Тернопільській області немає.  

Відео дня

Також трапляються нещасні випадки, коли діти падають з вікон, зауважив Олександр Богомол. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Володимирович

    Батьки пильнуйте своїх дітей .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up