Партнер рубрики Події

Для кого літо буде вдалим, а кому варто поберегтись? Прогноз для тернополян від астролога Івана Круп'яка

Для кого літо буде вдалим, а кому варто поберегтись? Прогноз для тернополян від астролога Івана Круп'яка
  • Деяким знакам зодіаку цього літа варто звернути увагу на власне здоров'я. Для подорожей теж варто обрати певний час. 
  • Прогноз для кожного знаку Зодіаку склав відомий тернопільський астролог Іван Круп'як спеціально для читачів "20 хвилин".
  • Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів. 

Для Тернополя літо 2021-го має бути спокійним. Без катаклізмів та неприємностей. У цьому переконує астролог Іван Круп'як. 

— Тернопіль територіально розташований під знаком Близнюків. Це найбільш "вітряне" місто з усіх обласних центрів. Ми знаємо, що Близнюки мінливі, але сприятливо відкриті до чогось нового. Недарма Тернопіль — це молодіжна столиця, — каже астролог. — Літо буде спокійним. А от вже восени можна чекати кардинальних змін.

У питанні пандемії теж не варто чекати особливих нещасть. Влітку вона не активізується, а навпаки поступово стихатиме. 

Відео дня

Якою буде погода? 

Як розповідає Іван Круп'як, згідно з календарем погоди, цим роком править Сатурн. А він є холодною планетою. Тому особливої спеки чекати не варто. 

— Погода все ще не зможе досягти того рівня ідеально-теплих літніх ночей. Як і минулого року, літо спекотним не буде. Як бачимо, теплою не була і весна. Літо може бути вологим, навіть із градами, — прогнозує астролог.

Із 26 травня до 10 червня триває "Коридор затемнень". Це означає, що бажано стримувати емоції. І ще можна чекати безпричинних головних болів.        

Чого чекати кожному зі знаків?

Овен: 21 березня - 20 квітня

Для Овна червень буде досить мобілізуючим та активним місяцем. Хоча наприкінці місяця Овнам потрібно ретельніше планувати свої плани. Тому, що до середини липня їх може переслідувати внутрішній неспокій, можуть бути певні непередбачувані перешкоди. В загальному середина та кінець літа для Овнів буде вдалим періодом. 

Здоров'я: Із кінця червня Овнам треба звертати увагу на здоров'я. Тим, хто планує на цей період відпочинок, не треба зловживати перебуванням у воді, аби уникнути можливих простуд. Крім того, може безпричинно поболювати голова. 

Телець: 21 квітня - 21 травня

Для переважної більшості Тельців кінець вести-початок літа період вдалим у фінансовому становищі. А ще в плані чогось нового: утворення сім'ї, будівництва, відкриття власної справи. Особливо після 10-го червня і впродовж майже цілого літа. Непорозуміння можуть виникнути лише з близькими, рідними чи керівництвом. Але Телець може розгортати свою діяльність на повну потужність. 

Здоров'я: Якщо у представників цього знаку є хронічні хвороби, які затягнулись, то впродовж літа Тільці повинні набрати кращу форму. 

Близнюки:  22 травня - 22 червня

Для Близнюків літо цього року є досить перспективне. У багатьох зміниться особисте життя, бо вони будуть переінакшувати свої думки та переорієнтовувати напрямки у роботі. Близнята можуть здобути цікаві знайомства, наприклад, під час подорожей. І ці знайомства можуть бути рушійними в приватному житті. 

Здоров'я: Щодо здоров'я, то наприкінці літа потрібно більше про себе дбати. На самопочуття звертайте увагу від середини серпня. Особливо тим, хто має схильність до будь-яких зловживань. Приберегтись варто і тим, хто має проблеми із дихальними шляхами. 

Рак: 23 червня - 23 липня

Червень Ракам треба перебути в спокої, у затишку. Декому варто усамітнитись, аби оцінити власні вчинки та обдумати плани. Певну оцінку треба дати і стосункам, які у вас є. До 25 червня не бажано братись за важливу роботу і навіть подорожувати на далекі відстані. Вже пісня 25 червня і впродовж липня, серпня та вересня можна "активізовуватись" та вести активну діяльність 

Здоров'я: У ваших рідних можуть бути проблеми зі здоров'ям, і це буде займати чимало вашого часу та ресурсів. Самим Ракам треба "припильнуватись", особливо у червні. Будьте обережні за кермом та на висотах.

Лев: 24 липня - 23 серпня

Тих, хто народився під знаком Лева, чекає тривожне літо, бо їм захочеться мати більше, ніж дозволяють їх можливості. І через це їх стан може бути сумбурним, особливо наприкінці червня і впродовж липня. Початок червня має бути на середньому рівні. 

Здоров'я: Всередині літа Левам треба добре подбати про своє здоров'я. Особливо, якщо плануєте купатись. Не запливайте далеко, адже можуть трапитись неприємності. Зверніть увагу і на домашніх улюбленців, якщо такі у вас є. Звідти теж можна чекати неприємності. 

Діва: 24 серпня - 23 вересня

Для Дів літо пройде надто швидко. Воно буде "налягати" проблемами, які не зможуть швидко вирішитись. Також ви можете зробити помилки через поспіх. Але оскільки цей знак відмічається наполегливістю, у багатьох випадках вона допоможе здобути перемогу. Будьте уваги до оточуючих. Вони можуть вводити в оману та бажати вам зла. Впродовж серпня цей знак знайде можливість для сім'ї та відпочинку. 

Здоров'я: постарайтесь не превтомлюватися та не перевантажувати організм. Особливо це стосується їжі. Вас можуть чекати деякі проблеми з органами травленням. Стіл має бути рослинним. 

Терези: 24 вересня - 23 жовтня

Майже впродовж всього літа на представників цього знака не чекають випробування. Якщо травень не був вдалим, то у червні наслідки ще можуть відчуватись. Але загалом вони мають почуватись гармонійно з життям.

Здоров'я: Терезам бажано уникати навантажень та добре висипатись. Обов'язково приділяйте увагу спорту. Багато ходіть пішки для того, щоб добре почуватись.

Скорпіон: 24 жовтня - 22 листопада

У червні Скорпіони можуть відчувати невпевненість в собі. Можуть зруйнуватись ваші стосунки з колегами. Конфлікти на роботі почнуть викликати переживання. Кінець літа буде більш сприятливим для вас. Він ознаменується важливою подією і навіть кардинальним переломом.

Здоров'я: Скорпіони зараз повинні з дбайливістю ставитись до здоров'я, бо вразливість підвищується у декілька разів. Варто менше "себе накручувати". Не придумуйте того, чого насправді немає. Нав'язливі думки можуть впливати на ваше самопочуття.

Стрілець: 23 листопада - 21 грудня

Активний стрілець має використати це літо на повну. Незважаючи на труднощі, йдіть до мети та реалізовуйте плани. Ви маєте надолужити те, чого не встигли. Якщо напередодні ви мали неприємності, то зараз доля може підкинути кращий варіант, аніж ви втратили. Тут треба вчинити правильний вибір: не слухайте порад, покладіться на себе. Ви можете познайомитись з людьми, які згодом можуть змінити ваше життя.

Здоров'я: Будьте обережні під час купання та не переохолоджуйте організм. У липні бажано дотримуватись правил здорового харчування. 

Козеріг: 22 грудня - 20 січня 

Впродовж червня вам доведеться долати труднощі. Про себе можуть дати знати деякі неприємності, про які вже ви забули. Ви можете переживати фінансові труднощі та складнощі в роботі. Червень буде переможним. Ви не повинні поступатись своїм принципам. Якщо хтось тисне, то ви все ж зможете знайти сили, аби вийти з цього стану. Липень буде сприятливим для переоцінки ситуацію. Наприкінці серпня та на початку осені Козерогів чекає покращення в усіх сферах.

Здоров'я

Переживання можуть впливати на ваш емоційний стан. Старайтесь більше відпочивати.

Водолій: 21 січня - 19 лютого

Зараз Водолії повинні помірковано спланувати літо так, щоб не прогаяти сонячний час та використати світлі дні недарма. Вам не завадить трохи самовпевненості. У цей період ви можете досягнути чимало вершин, які раніше вам здавались нереальними. 

Здоров'я

Старайтесь змінити режим дня. Прокидайтесь швидше. Перша половина для буде дуже прдуктивною у цей період. Усі хвороби у вас чи рідних відійдуть на задній план. 

Риби: 20 лютого - 20 березня

Початок літа для Риб може бути неясним. У смі'ї можуть бути непорозуміння, тривоги. На роботі до вас буде підвищена вимогливість. Непорозуміння вас чекають і у відносинах з друзями. Дехто може втратити дорогих людей. У серпні на вас чекає перемога, яка відкриє нову стежку в житті. Впродовж літа відпочинок має бути плідний та цікавий. 

Здоров'я

Варто бути уважним до свого здоров'я. Одразу не вступати в обійми з літом, адже воно може обманути примарним теплом. Організм чутливий до холоду і може принести складнощі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up