До недобудованої бібліотеки у Тернополі примчали дві пожежних машини. Що сталося

До недобудованої бібліотеки у Тернополі примчали дві пожежних машини. Що сталося
  • Незрозуміло, звідки дим і люди метушаться. Приїхали поліція і пожежники, повідомили редакцію читачі.
  • Як виявилось, на 3 поверсі недобудованої бібліотеки горіло сміття. Рятувальники пояснили, чому на місце прибули одразу кілька пожежних підрозділів.

На площі Героїв Євромайдану дим, біля колишнього квіткового ринку люди метушаться, там є поліція і пожежні, повідомила редакцію читачка Ольга.

— Не знаю, що там сталось, дим чути, але ніде не видно, щоб горіло серйозно, — розповіла телефоном читачка. — Але щось, напевне, серйозне, бо є поліція і аж кілька машин пожежних прилетіли з мигалками.  

На площі Героїв Євромайдану загорілось сміття на 3 поверсі недобудованої бібліотеки, повідомив речник управління ДСНС в області Сергій Данілін.

Відео дня
  • Площа пожежі 1 м. кв, її ліквідували підручними засобами, — фактично погасили піском. На місце пожежі за підвищеним номером виклику залучено два підрозділи, повідомив пан Данілін.

Підвищений номер виклику, - це фактично пожежі у будівлях підвищеного ступеню ризику, пояснили пожежні. Туди автоматично виїжджають декілька підрозділів. Чому ж довгобуд потрапив до цієї категорії – ймовірно, через це, що поруч розташовані житлові будинки, заклади громадського харчування – врешті це центральна частина міста, де чимало людей і досить щільна забудова. На щастя, все обійшлось без жертв і серйозних наслідків. На місце приїхали рятувальники, піднялись на 3 поверх, провели розвідку, побачили, що горить сміття і врешті його загасили піском.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • українець українець

    да уж. Недобудована бібліотека - класний символ руїни. Хоча....   А навіщо у цифровому ХХІ ст. взагалі така махіна під явно застарілу установу.  Ай ті центр, чи просто житловий будинок був би доречніше.
  • Микола Жилюк

    продати будівлю а за вирученні кошти добудувати лікарню 3 родбуд            
                  діч

keyboard_arrow_up